Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Έρχονται patches από τη Microsoft

Τη διάθεση συνολικά 6 patches, από τα οποία τέσσερα χαρακτηρίζονται ως "critical" ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει η Microsoft για την επόμενη εβδομάδα, για την αντιμετώπιση προβλημάτων στο Windows Mail και στον Internet Explorer των Windows XP.

Ως critical η εταιρεία χαρακτηρίζει όσα διορθωτικά πακέτα αντιμετωπίζουν κενά ασφάλειας μέσω των οποίων ο επιτιθέμενος μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στον υπολογιστή του χρήστη από απόσταση.

Τα Windows XP με Service Pack 2, ο Windows Server 2003, αλλά και ο Internet Explorer 5.01 στα Windows 2000 SP4 και τα Outlook Express και Windows Mail στα Windows Vista είναι ανάμεσα στα προγράμματα που επηρεάζονται. Όπως πάντα, οι χρήστες παροτρύνονται να εγκαταστήσουν τα διορθωτικά πακέτα αμέσως μόλις αυτά θα γίνουν διαθέσιμα, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό των επιθέσεων που εκμεταλλεύεται ένα κενό ασφάλειας συμβαίνει μετά την έκδοση του αντίστοιχου patch.

πηγή: pathfinder

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home