Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Νέα σχεδίαση πληκτρολογίων από τη Logitech

Με στόχο να προσφέρει σε όλους τους χρήστες προσωπικών υπολογιστών ακόμη μεγαλύτερη άνεση, η Logitech παρουσίασε μια επαναστατική σχεδίαση πληκτρολογίου που ενώ εξελίσσει σημαντικά το τυπικό πληκτρολόγιο που όλοι γνωρίζουμε, δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο χρόνο εκμάθησης ούτε απαιτεί από τους χρήστες να αλλάξουν τον τρόπο που πληκτρολογούν.

Τη νέα σχεδίαση Logitech Comfort Wave οι χρήστες θα την βρουν σε δύο μοντέλα, το Logitech Cordless Desktop Wave και το Logitech Wave Keyboard. Η Logitech συνδύασε τρία στοιχεία στην συγκεκριμένη σχεδίαση, ώστε να πετύχει την αύξηση της άνεσης χωρίς όμως να υποχρεώνει τους χρήστες να αλλάξουν στυλ πληκτρολόγησης: Το πλαίσιο του πληκτρολογίου έχει μια καινοτομική κυματοειδή σχεδίαση, όλο το πληκτρολόγιο έχει καμπύλη μορφή (σε σχήμα U σε πρόσοψη), ενώ η επιφάνεια στήριξης της παλάμης έχει ανατομικό σχήμα και είναι ιδιαίτερα αναπαυτική.

Σε σύγκριση με άλλα εργονομικά πληκτρολόγια, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν τα πληκτρολόγια Wave αμέσως. Η σχεδίαση Comfort Wave τοποθετεί παλάμες και δάχτυλα σε μια ιδιαίτερα άνετη και φυσική θέση, κάνοντας την πληκτρολόγηση μια ξεκούραστη εμπειρία.

[via]


Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home