Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Επέζησε πτώσης 1.200 μέτρων χωρίς αλεξίπτωτο!




Σλοβάκος αλεξιπτωτιστής, του οποίου δεν άνοιξε το αλεξίπτωτο, επέζησε χθες, Σάββατο, ελεύθερης πτώσης περίπου 1.200 μέτρων που πραγματοποίησε κοντά στο Λούτσενετς, στην κεντρική Σλοβακία, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα www.pravda.sk.

Ο 33χρονος άνδρας υπέστη κυρίως κατάγματα στη λεκάνη και σε πολλά πλευρά και έχει πολλούς μώλωπες, αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν είναι σοβαρή, προστίθεται στο δημοσίευμα.

Επρόκειτο για την πρώτη του πτώση με αλεξίπτωτο, διευκρινίζεται στην ιστοσελίδα, και ο 33χρονος δεν χρησιμοποίησε το βοηθητικό αλεξίπτωτο, μάλλον λόγω απειρίας.

Υπό τα μάτια της συζύγου του που παρακολουθούσε, ο Σλοβάκος έπεσε ακολουθώντας σπειροειδή πορεία, η οποία όπως φαίνεται επιβράδυνε την πτώση του, προστίθεται στην ιστοσελίδα.

"Βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, αλλά μας έλεγε ότι θυμάται την πτώση του", διηγήθηκε στις σλοβακικές εφημερίδες ο γιατρός που τον συνόδευσε ως το νοσοκομείο στο οποίο διακομίσθηκε με ελικόπτερο.

[via]

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home