Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Κεμπάπ Sandwich

TinyPic image

Όταν μιλάω εδώ στην Βόρεια Ελλάδα για κεμπάπ ο νους όλων των βόρειων φίλων μου πάει στο πρόβειο κρέας το οποίο περνιέται στην σούβλα και ψήνεται στα κάρβουνα. Σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινε το μυαλό τους στο "Αθηναϊκό" κεμπάπ που γεύονται οι ορδές των τουριστών στο Μοναστηράκι. Εκτός από το παραδοσιακό κεμπάπ με πίτα ή αυτό στην πιατέλα με τα ψημένα ντοματοκρέμμυδα σειρά έχει το κεμπάπ Sandwitch το οποίο δείχνει σαν ιδέα φανταστικό και σερβίρετε με πάθος στα παράλια της Τουρκίας σε μια πιο ευρωπαϊκή εκδοχή του. Αλλά επειδή εμάς εδώ στην Ελλάδα μας αρέσουν τα παραδοσιακά και όχι τα ευρωπαϊκά κεμπάπ αν βρεθείτε ποτέ στο μετρό του Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι και θέλετε να γευτείτε ποιοτικό κεμπάπ και όχι μια απο τα ίδια που τρώνε τα αλλοδαπά στο Μοναστηράκι επισκεφθείτε το μαγαζί "Παναγιώτης" το οποίο βρίσκεται εκεί και θα με θυμηθείτε.. Την επόμενη φορά που θα κατέβω Αθήνα υπόσχομαι να σας έχω και φωτογραφίες μέχρι τότε βολευτείτε με αυτό που σερβίρουν οι "φίλοι μας" οι Τούρκοι στην φωτογραφία..

Labels: , , ,

4 Comments:

At 06 August, 2007 21:33 Anonymous Stergios_R said...

miam miam PEINAW LEME ... Poy akrivws einai afto to magazi poy les file Mino ?

 
At 06 August, 2007 22:22 Anonymous MinOtaVrS said...

@Stergios_R

Για εσένα δουλεύω αγόρι μου σε αυτή την διέυθυνση

http://i9.tinypic.com/62z54xc

μπορεις να δεις στο Χάρτη του Destinator που ακριβώς είναι το μαγαζί ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ :)

 
At 07 August, 2007 10:24 Anonymous Vidavi said...

Ειναι ακριβως πριν το φαναρι του Α. Αντωνιου οπως ερχεσαι απο Κηφισσο στα 100 μετρα δεξια. Κλασσικη αξια ο Παναγιωτης, μιλαω εγω γεννημα θρεμμα Μπουρναζιωτης!!!

 
At 07 August, 2007 12:04 Anonymous MinOtaVrS said...

Έτσι Ακριβώς φίλε Vidavi all times classic ο Παναγιώτης ... καμία σχέση με Μπαϊρακταρη στην ποιότητα

 

Post a Comment

<< Home