Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Υπηρεσία SMS από τον ΟΤΕ



O OTE ανακοίνωσε την υποστήριξη αποστολής και λήψης SMS στα σταθερά τηλέφωνα.

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι από την 1η Οκτωβρίου 2007 οι καταναλωτές μπορούν να στέλνουν γραπτά μηνύματα από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ προς άλλο σταθερό ΟΤΕ, προς κινητό αλλά και να δέχονται μηνύματα στο σταθερό τους τηλέφωνο από κινητό τηλέφωνο ή άλλο σταθερό της ίδιας εταιρίας. Οι χρεώσεις για τη νέα υπηρεσία ΟΤΕ SMS ισχύουν για όλες τις μέρες και ώρες της εβδομάδας και συγκεκριμένα είναι: €0,047 ευρώ/SMS από σταθερό τηλέφωνο προς σταθερό και €0,067 ευρώ/SMS από σταθερό τηλέφωνο προς κινητό.

Για την αποστολή SMS είναι απαραίτητο να υπάρχει τηλεφωνική συσκευή συμβατή με SMS (τέτοιου τύπου συσκευές είναι ευρέως διαθέσιμες στην αγορά) καθώς και η ενεργοποίηση της υπηρεσίας αναγνώρισης κλήσεων. Από κει και πέρα, ο χρήστης πρέπει απλά να καταχωρήσει στις ρυθμίσεις της συσκευής τον αριθμό κέντρου μηνυμάτων του ΟΤΕ που είναι 559550000. Η εγγραφή στην υπηρεσία γίνεται αυτόματα με την αποστολή του πρώτου SMS από το σταθερό τηλέφωνο, ενώ για τον πρώτο μήνα (και στο πλαίσιο της γνωριμίας με την υπηρεσία) η εταιρία προσφέρει δωρεάν την αποστολή όλων των μηνυμάτων.
[via]

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home