Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Spare Ribs με Ουίσκι και Μέλι

Spare Ribs με Ουίσκι και Μέλι


Υλικά (για 6 άτομα)

1.200 γρ. χοιρινά παϊδάκια
70 ml light soy sauce
75 ml ουίσκι ή sake ή dry sherry
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
50 γρ. κόλιανδρο φρέσκο
60 γρ. μέλι
Πιπέρι


Εκτέλεση

01. Βάζετε τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύετε καλά.
02. Αφήνετε τα παϊδάκια μέσα στη μαρινάδα για 3 ώρες τουλάχιστον.
03. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Bάζετε τα παϊδάκια σε ταψί πάνω στη σχάρα και τα ψήνετε στο γκριλ για 8-10 λεπτά την κάθε πλευρά, καταβρέχοντας κατά διαστήματα με λίγη από τη μαρινάδα.

Tips
  • Συνδυάστε το με ψητές στο αλουμινόχαρτο ή τηγανιτές πατάτες.
  • Tο σωστό παϊδάκι τρώγεται πάντα με το χέρι. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως το πρώτο πραγματικό finger food στην ιστορία ήταν ένα τσικνισμένο και ζουμερό κομμάτι κρέας με κόκκαλο και ξεροψημένο λίπος στην άκρη.
[via]

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home