Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Χάρτης ΣΚΑΝΔΑΛΟ της Τουρκίας !!!



Τα φιλαράκια μας από απέναντι για άλλη μια φορά πρωτοτύπησαν με αυτόν τον χάρτη που είχε προχθές 21 Νοεμβρίου 2007, στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα Günes, μια από τις πρώτες σε κυκλοφορία τουρκικές καθημερινές εφημερίδες υψηλής κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα στην πρώτη σελίδα της δημοσίευσε τον νέο χάρτη της Τουρκίας που παρουσιάζει την προσάρτηση γειτονικών χωρών και εδαφών. Υπό τον τίτλο, «Ζητάτε το χάρτη; Εδώ είναι ο χάρτης! », η εφημερίδα αναγγέλλει αυτό που κατά κόρον κυκλοφορεί αυτήν την περίοδο στο τουρκικό διαδίκτυο τον χάρτη δηλαδή «της διευρυμένης Τουρκίας». Σε αυτόν τον νέο χάρτη της Τουρκίας, εμπεριέχονται οι oil-producing περιοχές της Μοσούλης και του Kirkuk στο Ιράκ, του Κουρδιστάν ολόκληρη η Κύπρος και η Αρμενία καθώς επίσης και όλων των ελληνικών νησιών (και της Κρήτης) του Έβρου και μεγάλο μέρος της Μακεδονίας συμπεριλαμβανομένης και της Θεσσαλονίκης . Για περισσότερα διαβάστε το πλήρες κείμενο από το site του μη κυβερνητικού κέντρου πληροφόρησης σε θέματα που αφορούν την Τουρκία τo οποίο και εδρεύει στο Βέλγιο !

Labels: , , , , , , ,

5 Comments:

At 23 November, 2007 01:09 Anonymous Μαύρος Γάτος said...

Δεν θέλω να πιστέψω ότι όντως αυτή η φυλλάδα είναι "μια από τι πρώτες σε κυκλοφορία"....

 
At 23 November, 2007 01:43 Anonymous MinOtaVrS said...

Μακαρι να κανω λαθος αλλα ετσι πρεπει να ειναι

 
At 23 November, 2007 01:51 Anonymous MinOtaVrS said...

Γυρω στα 140.000 papers πουλάει καθημερινά τελικά.. καθόλου άσχημα ..
http://www.answers.com/topic/list-of-newspapers-in-turkey

 
At 23 November, 2007 08:10 Anonymous gianni said...

Το θεμα δεν ειναι τι κανουν οι γειτονες και η προπαγανδα τους.Αλλα πως αντιδραμε εμεις σε ολα αυτα;Και δεν λεω για της κουμπαριες και τα επαγγελματικα.

 
At 23 November, 2007 08:39 Anonymous MinOtaVrS said...

Aσ' το μην το ψάχνεις καλύτερα

 

Post a Comment

<< Home