Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Φορτίστε το i-pod με ...κρεμμύδι και ισοτονικό

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι το i-pod φορτίζεται με το...φορτιστή του. Τώρα τα δεδομένα αλλάζουν, γιατί το i-pod φορτίζεται και με...κρεμμύδι!

Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι χαρακτηριστικό. Ενας τύπος που έχει ανακαλύψει τον διαφορετικό τρόπο φόρτισης του i-pod, χρησιμοποιεί ένα κρεμμύδι, δύο κούπες ισοτονικού ποτού και ένα κατσαβίδι.



Με το κατσαβίδι ανοίγει στο κρεμμύδι, μία τρύπα από τη μία πλευρά και μία από την άλλη, αλλά με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε οι δύο τρύπες να συναντώνται. Αμέσως μετά, βουτά το κρεμμύδι μέσα στο δοχείο με το ισοτονικό ποτό και το αφήνει εκεί για τουλάχιστον μισή ώρα, έτσι ώστε αυτό να απορροφήσει όλους τους ηλεκτρολύτες που χρειάζονται για να φορτιστεί το i-pod και μέσα από τις τρύπες, το ποτό να διαπεράσει εξολοκλήρου το κρεμμύδι.

Μετά από 30 λεπτά, το λαχανικό θα έχει απορροφήσει περίπου τη μισή από την ποσότητα των δύο φλιτζανιών που χρησιμοποιήθηκαν. 'Οταν βγάλει το κρεμμύδι, απλώς το σκουπίζει με μια πετσέτα, το τοποθετεί πάνω σε ένα απλό σφηνοπότηρο και πιέζει με σταθερό χέρι το φορτιστή usb του i-pod στο εσωτερικό του κρεμμυδιού. Μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα, κι όμως υπάρχει ρεύμα. Και η συσκευή...φορτίζει!
[via]

Labels: , , , , ,

2 Comments:

At 20 November, 2007 16:51 Anonymous heart n soul said...

σύμφωνα με την πλειοψηφία των σχολίων όμως το βίντεο είναι φάρσα

 
At 20 November, 2007 17:39 Anonymous MinOtaVrS said...

Απλώς μεταφέρω την πληροφορία δεν ειπα ποτε να το δοκιμάσει κάποιος έτσι και αλλιώς δεν έχω ipod αλλα και να είχα αποκλείεται να το έκανα ο ίδιος μιας και δεν μπορεί να ξέρεις σε καμιά περίπτωση ποιο είναι το θετικό και πιο το αρνητικό ;)

 

Post a Comment

<< Home