Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Live Messenger 9 beta



O Windows Messenger αποτελεί το πλέον δημοφιλές πρόγραμμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και σίγουρα η Microsoft έχει καταφέρει να πάρει τη μερίδα του λέοντος σε αυτή την αγορά. Η 8.5 beta έκδοση του προγράμματος ξεκίνησε να διατίθεται πριν από μερικές ημέρες όπως αναφέραμε και σε σχετικό νέο, ενώ ήδη οι beta testers έχουν ενημερωθεί για την έναρξη του τελικού στάδιου ελέγχου για την επόμενη.
To Windows Live Messenger 9 θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2008 ή στις αρχές του 2009 και θα φέρει αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Μερικά από αυτά που έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής είναι τα εξής:
Δυνατότητα εισόδου στο MSN από διάφορα μηχανήματα: Ενώ μέχρι σήμερα το κάθε account μπορούσε να βρίσκεται online μόνο από ένα τερματικό, με το Windows Live Messenger 9 ο χρήστης θα μπορεί να κάνει πχ. login από το σπίτι του ακόμα κι αν έχει ξεχάσει ανοιχτό το Messenger στο PC του γραφείου του.

Περισσότερα ηχητικά μηνύματα

Ήχοι ξεχωριστοί ανά επαφή

Ήχοι αυτόματης απάντησης σε συγκεκριμένους χρήστες

Υποστήριξη κινούμενων .gif αρχείων

Τα links στις υπογραφές των χρηστών μπορούν να γίνουν πλέον clickable

Δυνατότητα αναφοράς spam από τρίτους χρήστες

Η ίδια η Microsoft έχει αναφέρει ότι το πρόγραμμα θα επιτρέπει σε τρίτες εταιρίες να χρησιμοποιούν customized εκδόσεις του και να το προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό με όποιες αναβαθμίσεις επιθυμούν.


[via]

Labels: , , , , , , ,

4 Comments:

At 28 November, 2007 11:41 Anonymous internetakias.gr said...

Τελη του 2008; Πολύ μακριά δεν πάει;
πάντως ελπίζω να εχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις να είσαι μόνο σε ένα μέρος συνδεδεμένος. Μπορει αν το ξεχάσεις να το δουν αδιάκριτα μάτια :)

 
At 28 November, 2007 11:42 Anonymous MinOtaVrS said...

Giati den ton dokimazeis evala links gia katevasmata ;)

 
At 28 November, 2007 11:52 Anonymous pintoX said...

γιατί να το βάλουμε???
έχουμε το amsn στο linux :D

 
At 28 November, 2007 12:23 Anonymous MinOtaVrS said...

@pintox
Ηλία δεν είμαστε όλοι hard core users :):):)

 

Post a Comment

<< Home