Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ατύχημα είχε ο Valentino Rossi


Τη χειρότερη εξέλιξη είχαν οι κατατακτήριες δοκιμές στο MotoGP για το Grand Prix της Βαλένθια, για την ομάδα της Yamaha και τον Valentino Rossi. Ο Ιταλός πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη μεγάλη κατηγορία είχε ένα τρομακτικό tank-slapping στην πρώτη στροφή της πίστας της Βαλένθια και παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειές του να κρατήσει τη μοτοσικλέτα του, έπεσε.

Στο σημείο οι αναβάτες φτάνουν με τρίτη σχέση και σχεδόν 180 χλμ. και όπως καταλαβαίνει κανείς εύκολα η πτώση του Rossi ήταν σφοδρότατη. Αυτό εξάλλου φαίνεται και από τα απομεινάρια της Yamaha M1 που έχει καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς.

Ο Rossi αμέσως μόλις σηκώθηκε από το έδαφος έπιασε το δεξί του χέρι και ήταν εμφανές πως υπέφερε από τους πόνους. Αμέσως τοποθετήθηκε ένας πρόχειρος νάρθηκας στο χέρι του και μεταφέρθηκε στις ιατρικές εγκαταστάσεις της Βαλένθια, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πάντως ο Rossi έχει τρία καταγματα στο δεξί του χέρι και έκανε παράπονα και για κάποιους πόνους στην πλάτη του. Όπως όλα δείχνουν προς το παρόν, ο Ιταλός δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην κούρσα, παρά το οτι η ανακοίνωση του MotoGP ανέφερε οτι θα το προσπαθήσει.

Η διαδικασία των κατατακτήριων συνεχίστηκε κανονικά. Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε ποιοι θα ξεκινήσουν από την πρώτη σειρά στον αγώνα της Κυριακής και φυσικά όλα τα νεότερα για τον τραυματισμό του Valentino Rossi.
[via]

0 Comments:

Post a Comment

<< Home