Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Yamaha MT-03 660




Νεα σχεδιαστικη εποχη
Η φίρμα της Ιβάτα ανέκαθεν αρέσκετο, σχεδιαστικά και τεχνολογικά, στο διαφορετικό και η τελική της απόφαση να τολμήσει να ξεφύγει από τη σχεδιαστική ομοιομορφία τα τελευταία 2-3 χρόνια δικαιώνεται από τις πωλήσεις της στις μεγάλες αγορές. Το δε ΜΤ-03 των 660 κ.εκ. με τη φουτουριστική εμφάνιση, τις κόμπακτ διαστάσεις και τη θέση για επιθετική οδήγηση, το οποίο βαδίζει στο δρόμο που άνοιξε το ΜΤ-01, δείχνει ότι το τότε πείραμα ήταν σωστό.

Η Yamaha την αποκαλεί «Roadster Motard», εμείς δεν θα τολμούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε πιο ορθολογιστικά ως «χρηστική σούπερμοτο».

Χρησιμοποιεί το γνωστό πασπαρτού υδρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα που κατασκευάζεται από τη Minarelli (ίδιος με των XTZ/ΧΤR 660 και Aprilia Pegaso Strada και Trail), αρχικά με 45 ίππους και τώρα με 48. Διακρίνεται για την ομαλή, άνευ κραδασμών απόδοσή του, τον ηλεκτρονικό ψεκασμό και την 4βάλβιδη κεφαλή με τον 1ΕΕΚ.
[via]

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home