Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Στόχος Τούρκων hackers και πάλι η ιστοσελίδα της ΕΠΟ


Απροετοίμαστοι πιάστηκαν και πάλι οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ καθώς η ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας δέχθηκε για μία ακόμη φορά την επίθεση Τούρκων hackers*.

Μετά τη νίκη της Εθνικής μας μέσα στην Κωνσταντινούπολη στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ εμφανίστηκε η λέξη «Hacked» σε μαύρο φόντο που συνοδευόταν από το μήνυμα «η Τουρκία γίνεται όλο και σπουδαιότερη» και ένα βίντεο με τον Κεμάλ Ατατούρκ, μαζί με ένα υβριστικό μήνυμα για την Ελλάδα.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ υποχρεώθηκαν να «κατεβάσουν» την ιστοσελίδα μετά τα μεσάνυχτα.

*Υπενθυμίζεται ότι τα μεσάνυχτα της 25ης Μαρτίου 2007, μετά την εντός έδρας ήττα της Εθνικής μας με 1-4 από την Τουρκία στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο δικτυακός τόπος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είχε γίνει στόχος των Τούρκων χάκερς.




Εγώ ένα έχω να πω στον Web Administrator της ΕΠΟ... μάγκα αν δεν μπορείς να την συντηρήσεις την σελίδα πήγαινε να παίξεις μπάλα καλύτερα γιατί το παιχνίδι με την ασφάλεια του Site το έχεις χάσει εδώ και πολύ καιρό. Γιατί ως γνωστόν λάθος επαναλαμβανόμενο παύει να είναι λάθος !!
[via]

Labels: , ,

1 Comments:

At 18 October, 2007 20:24 Anonymous ni0 said...

Thelei poly xilo o typos den tou exei pei milisei kaneis gia ta security paches!!

 

Post a Comment

<< Home