Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



«Θρίαμβος της Εθνικής μας επί της Τουρκίας»


Εγκωμιαστικά είναι τα σχόλια του διεθνούς Τύπου για τη νίκη-πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στο παιχνίδι με την Τουρκία στο «Αλί Σάμι Γεν» με σκορ 0-1. Τα ξένα δημοσιεύματα δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι η Ελλάδα δεν είχε πάρει νίκη εδώ και 55 χρόνια μέσα στην Τουρκία, αλλά και στο γεγονός ότι οι παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ δεν αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα από τους αντιπάλους τους του Φατίχ Τερίμ. Διαβάστε αναλυτικά τι λένε τα μεγαλύτερα ξένα ειδησεογραφικά sites.

Uefa.com: «Θρίαμβος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, την έστειλε κατευθείαν στα τελικά του Euro».
Gazzetta dello Sport: «Οι πρωταθλητές θα είναι στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας. Στην μεγαλύτερη πρόκληση η Ελλάδα κατάφερε να εξασφαλίσει με νίκη μέσα στην Τουρκία και μαθηματικά την πρόκρισή της».
Fifa.com: «Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ελλάδα προκρίθηκε στην διοργάνωση της επόμενης χρονιάς με την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Τουρκίας, χάρις το γκολ που σημείωσε ο Γιάννης Αμανατίδης στο 79’».
Sports.yahoo.com: «Η κάτοχος του τροπαίου Ελλάδα προκρίθηκε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».
Goal.com: «Ένα γκολ του Γιάννη Αμανατίδη έντεκα λεπτά πριν το τέλος ήταν ικανό για να κάμψει την αντίσταση της Τουρκίας. Οι Έλληνες είναι μόνοι πρώτοι και πήραν και μαθηματικά την πρόκριση».
Fanatik: «Απογοήτευση! 0-1».
Hurriyet: «Τουρκία-Ελλάδα: 0-1. Η ομάδα μας έχασε από τους Πρωταθλητές Ευρώπης με ένα γκολ του Αμανατίδη στο 79ο λεπτό».
[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home