Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Nintendo Wii Raving Rabbids 2



Οι Raving Rabbids εισβάλουν στην Γη με τα υπερσύγχρονα, ιπτάμενα... υποβρύχιά τους (a la “Yellow Submarine”) και στέλνουν αναγνωριστικές ομάδες να μελετήσουν τις συνήθειές μας ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις λόγω τυχόν πολιτισμικών διαφορών. Πριν μας κάνουν όλους σκλάβους τους, θέλουν να μάθουν πώς ζούμε για να είναι σίγουροι ότι αυτό που αντιλαμβάνονται οι ίδιοι σαν τιμωρία, είναι όντως και για εμάς τιμωρία.

Φυσικά, μάλλον έχει γίνει κάποια παρεξήγηση... Ως τιμωρία για τους Έλληνες οι Λαγγοι σας δίνουν ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Παρίσι, αρκεί να συμμετέχετε στο διαγωνισμό του www.contra.gr και της Nortec.

Στο θεότρελο παιχνίδι Rayman Raving Rabbids 2, που κυκλοφορεί αποκλειστικά στα Nintendo DS και Wii, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την οθόνη αφής ή το Wii Remote για να κάνετε μία πλειάδα από εξωφρενικές και ξεκαρδιστικές δραστηριότητες ακολουθώντας τους Λαγγούς στα ταξίδια τους σε όλο τον κόσμο.

«Τραγουδήστε στην βροχή» στους δρόμους τις Νέας Υόρκης, πλύνετε τα εσώρουχά σας στις όχθες του Κίτρινου Ποταμού, συμμετάσχετε σε διαγωνισμό ρεψίματος στο Παρίσι και παίξτε φλάουτο στην κατοικίδια κόμπρα σας στο Μετρό του Λονδίνου.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home