Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Νεκρός φίλαθλος του Ολυμπιακού


Μα πόσο μαλάκες μπορεί να είναι κάποιοι που για χάρη του οπαδισμού και του στυγνού φανατισμού αφαιρούν ζωές επειδή έχασε η ομάδα τους. Δεν πρόλαβε να περάσει ούτε ένας χρόνος από τα γεγονότα της οδού Λαυρίου και τα ξημερώματα της 17ης Ιανουαρίου, λίγες ώρες μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, ένας φίλος των "ερυθρόλευκων" έχασε την ζωή του ύστερα από επίθεση σε καφετέρια. Ο άτυχος νεαρός βρισκόταν μαζί με φιλικό του πρόσωπο ηλικίας 26 ετών, σε καφετέρια στην περιοχή της Λούτσας όταν οι δύο άντρες δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους. Ο 24χρονος δέχτηκε μαχαιριά στην καρδιά και ξεψύχησε, ενώ ο δεύτερος μέχρι πριν λίγο νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, έχει διαφύγει του κινδύνου.
[via]

Labels: , , ,

2 Comments:

At 17 January, 2008 13:57 Anonymous Anonymous said...

ειμαι φιλαθλος του Παναθηναικου απο παιδι. Νομιζα πως διαφεραμε μα αν αποδειχτει πως ετσι ειναι τοτε θα ηθελα πραγματικα να διακοπει το πρωταθλημα ποδοσφαιρου.
Θα ηθελα επισης να παυσει ο νομος περι ΠΑΕ . Ισως θα πρεπει ο Ελληνας να απαξιωσει το ποδοσφαιρο για παντα στη μορφη που ειναι. Ισως θα πρεπει η Πολιτεια να αυτοτιμωρηθει γιατι ειναι ευθυνη της ο οπαδικος γιγαντισμος και οι ανεξελεγκτοι προεδροι ομαδων ομικων και ΠΑΕ.
Οσο για τον Παναθηναικο επιτελους κυριοι Βρδινογιαννηδες αυτοι που μεινατε και μας βασανιζετε, εχετε κι αλλους πορους. Αφηστε την ομαδα στα χερια αλλων για μια νεα πορεια για ενα νεο ηθος και υφος φιλαθλων.
Αιωνια η μνημη στα παιδια που μαζι με τη θυρα 7, το νεκρο φιλαθλο του Αρη στο Χαριλαου το '84, το δασκαλο το Μπλιωνα στη Λαρισα με τη φωτοβολιδα στο λαιμο, τον αναπηρο ΑΕΚτζη της Θεσσαλονικης, τους 6 του ΠΑΟΚ ,τους νεκρου μας βαζελους του Λαυριου περυσι σηματοδοτπυν το τι προσφερει στην κοινωνια μας το "τοπι". Αισχος. Σκυψτε να δειτε τι γινεται στο Ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο. Απο κει αρχιζουν ολα.

 
At 17 January, 2008 14:00 Anonymous MinOtaVrS said...

Πραγματικα χαιρομαι να βλεπω οτι υπαρχουν ακομα νοημονες φιλαθλοι. Terastio respect για την τοποθετηση σου !!!!

 

Post a Comment

<< Home