Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Διάβολος των σπηλαιών... αλήθεια ή ψέμματα



Πολλοί από σας έχουν δει αυτήν την φωτογραφία που δημοσιεύεται σε όλο το Διαδίκτυο. Ποιο είναι αυτό το πλάσμα; Μια εξαπάτηση; Ένας επιμελημένος χειρισμός φωτογραφιών; Εργασία στο Photoshop; Υπάρχουν πολλές ιστορίες που περιβάλλουν αυτήν την φωτογραφία. Μερικοί λένε ότι είναι εξωγήινος. Μερικοί λένε ότι είναι σώμα σε μορφή αποσύνθεσης .
H πιο συναρπαστική ιστορία λέει ότι η προέλευσης της φωτογραφίας είναι από το Ras EL Khaimah, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων . Υποθετικά, η εικόνα ήταν ένα κομμάτι των στοιχείων από θάνατο νεαρού άνδρα ο οποίος και τράβηξε την φωτογραφία στις εγκαταλειμμένες σπηλιές του Ras EL Khaimah για τις οποίες πολλά ακούγονται και έχουν να κάνουν με το υπερφυσικό. Όταν δε επέστρεψε και έπειτα από ειδοποίηση φίλου του που πήγε στην αστυνομία τον βρήκαν νεκρό στη σπηλιά και είχε τραβήξει μόνο μια φωτογραφία με τη φωτογραφική μηχανή του η οποία δεν είναι άλλη από την παραπάνω. Αλήθεια ή ψέματα τα συμπεράσματα δικά σας.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home