Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Πωλείται άλλοθι για Κέρατο




Τώρα μπορείτε να κερατώσετε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Μια Γαλλική εταιρία τα φροντίζει όλα. Μια πρώην ιδιωτική ντετέκτιβ ίδρυσε πριν έξι μήνες στη Γαλλία την Ibila, μια εταιρία που προσφέρει το κατάλληλο άλλοθι ώστε ναι μεν να απιστήσετε αλλά να είστε και σίγουρος ότι δεν πρόκειται να σας πιάσουν.

Η διαδικασία είναι απλή. Στέλνεις mail ή τηλεφωνείς στην εταιρία , όπου δηλώνεις το επάγγελμα και τις προσωπικές σου συνήθειες, τη μέρα και την ώρα που θες να κάνεις την κουτσουκέλα σου και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει κάποιος έξυπνος νους που κατεβάζει δικαιολογίες. Διήμερα σεμινάρια, επείγοντα τηλεφωνήματα από τη δουλειά, μέχρι και προσκλήσεις σε ανύπαρκτους γάμους μπορείς να έχεις με 150 ευρώ. Και επειδή η απιστία δεν είναι προνόμιο μόνο των εχόντων μπικικίνια, με 20 ευρώ και μια απλή δικαιολογία για 2 ωρίτσες θα πάρει το άλλοθι του και ο φτωχός, άτιμος εργάτης.

«Αν το άλλοθι είναι καλοφτιαγμένο και ο σύζυγος ή η σύζυγος δεν υποψιαστούν κάτι, τότε μπορεί να σωθεί ένας γάμος», λέει η ιδιοκτήτρια της εταιρίας.

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home