Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



HTC Touch Cruise mini review




Από το λίγο που το έπαιξα μέχρι τώρα με το cruise πρόκειται για ένα πολύ ωραίο κομμάτι στα

+ η ταχύτητα το design και το XT9 στα

- το joystic (σε σχέση με αυτό του artemis) το οποίο αρχικά ξενίζει με την σπογγώδη του αίσθηση (ακόμα δεν το έχω πολύ συνηθίσει) καθώς και ο εργονομικός σχεδιασμός του (θα προτιμούσα στα πλάγια το on-off)

Tο GPS του τωρα ... το έκανα μια γρήγορη βόλτα με το Destinator 7 και παίζει μια χαρά μπορεί να μην έχει το μέγιστο του σήματος ενός ETEN η του Artemis (Ρ 3300) αλλά ότι ο δέκτης του πιάνει εντός του σπιτιού με 4 δορυφόρους όταν το Αrtemis δεν έπιανε κανένα είναι στα πολύ πολύ θετικά του.

Το Destinator 6.1 ξεχάστε το δεν παίζει θέλει addon like gpsgate για να παίξει εναλλακτικά βάζουμε το Destinator 7 η το πρώτο Destinator 6.

Το iGo παίζει απροβλημάτιστα επάνω στο cruise και σε συνδυασμό με τους νέους χάρτες πάει πολύ καλά

Σε video δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα (και δεν με πολυενδιαφερει για να πω την αληθεια) αλλά αν κάποιος έχει ενα vid αρχείο το οποιο αποδεδειγμένα κανει cracking στην συσκευή του (ειδικά στο καιζερ) θα ήθελε να μου το ανεβάσει στο rapidshare για να το δοκιμάσω και να σας πω αποτελέσματα..

Η οθόνη τώρα είναι πολύ πιο φωτεινή και έχω την αίσθηση οτι είναι κατά πολύ καλύτερη από αυτήν του Artemis αυτό που ξενίζει στην αρχή ειναι η απουσία του πλαισίου της οθόνης μιας και είναι flat με αποτέλεσμα να έχει μια διαφορετική αίσθηση σε σχέση με τον χειρισμό των άλλων ppc που είχα κατά καιρούς.
To μόνο που παρατηρώ αλλά μπορεί να ειναι η ιδέα μου είναι το οτι θέλει λίγο περισσότερη πίεση για να ανταποκριθεί στην επιλογή των μενού.

Η ακουστική του και η ποιότητα του σαν τηλεφωνική συσκευή είναι άριστη και συμπεριφέρεται οπως και το Artemis και δεν θα αφήσει κανέναν ανικανοποίητο

Το radio rds δεν χρειάζεται να το αναλύσω το ακούσατε και το είδατε στο vιdeo του Πάνου.

Η RΟΜ είναι στιβαρή (με οτι συνεπάγεται αυτό) και η πλήρης υποστήριξη ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ το κάνει must have . Θεωρώ ότι με ενα καλό "μαγείρεμα" μπορούν να γίνουν θαύματα και οι επιδόσεις του να εκτοξευθούν ακόμα περισσότερο.

Η RAM είναι αυτό που όλοι περιμέναμε και η χωρητικότητα της θα εντυπωσιάσει πλέον και τον πιο hard core user. Με όλα τα καλούδια μου επάνω ξεκινάω με ελεύθερα τα 61mb !! τέρμα τα memory leaks και oι μαμουνιές για λίγη extra memory.

Τα προγράμματα oπως to hibernate & Closseapps αργούν κατα πολύ να δώσουν responce και δεν παιζουν παντα για αυτό προσοχή. Το ptravelalarm και το batterystatus παιζουν μια χαρά οπως και το eortologio..

Ο Επεξεργαστής του είναι γρήγορος σταθερός και ακόμα δεν τον έχω πολύ ζορίσει ούτε τον εχω clockarει για να σας πω περισσότερα νομιζω όμως οτι τα τεστ από το spb benchmark που ανέβασε ο πανος (mastelos) τα λένε όλα!

Η γραφίδα του και η θέση που την φιλοξενεί είναι ολίγον τι χαλαρή κατά την διάρκεια της εξόδου της γι' αυτό προσοχή μην το χάσετε.

Αυτά τα ολίγα με το mini review ...

Τις επόμενες ημέρες θα το δοκιμάσω ενδελεχώς και ότι καλό ή κακώς κείμενο δω θα σας το αναφέρω αναλυτικότερα..


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

MinOtaVrS

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home