Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Βγήκαν... μαντίλια στον Φερέρ


Tο γύρο του κόσμου έκανε η είδηση της λύσης της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Λορένσο Σέρα Φερέρ. Κυρίως τα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης ανέφεραν το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στα δημοσιέυματα γινόταν λόγος για το κακό κλίμα στα αποδυτήρια αλλά και για το ότι στο τιμόνι του συλλόγου θα βρεθεί μέχρι νεωτέρας, ο Νίκος Κωστένογλου. Εκτός από τον Τύπο από τη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, κείμενα από κράτη της υπόλοιπης Ευρώπης αλλά και τη Λατινική Αμερική στάθηκαν στο γεγονός.

El Pais: «Οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Λορένσο Σέρα Φερέρ χώρισαν την παραμονή του αγώνα με τη Χετάφε για το Κύπελλο Uefa. Όπως αναφέρει ο ελληνικός Τύπος οι λόγοι που οδήγησαν τη διοίκηση σε αυτή την απόφαση ήταν το κακό κλίμα που υπήρχε αλλά και η έλλειψη επικοινωνίας με τους ποδοσφαιριστές».

Marca: «Η ΑΕΚ, που είναι αντίπαλος της Χετάφε στο Κύπελλο Uefa, είπε αντίο στον Λορένσο Σέρα Φερέρ».

El Mundo: «Περίπου 24 ώρες πριν την αναμέτρηση με τη Χετάφε για το Κύπελλο Uefa, η διοίκηση της ΑΕΚ αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Λορένσο Σέρα Φερέρ, ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα».

As: «Την πόρτα της εξόδου στον Λορένσο Σέρα Φερέρ έδειξε η ΑΕΚ την παραμονή του αγώνα με τη Χετάφε. Ο Νίκος Κωστένογλου θα κοουτσάρει την ομάδα στο ματς για το Κύπελλο Uefa».

Abc.es: «Η ΑΕΚ απομάκρυνε από το τιμόνι της τον Λορένσο Σέρα Φερέρ, λίγο πριν από την αναμέτρηση με τη Χετάφε. Οι πηγές από την Ελλάδα, αναφέρουν πως το κακό κλίμα και οι σχέσεις του προπονητή με τους ποδοσφαιριστές ήταν κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση».

[via]

Labels: , ,

1 Comments:

At 14 February, 2008 22:36 Anonymous νικος said...

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ..

 

Post a Comment

<< Home