Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Wii Fit Review



Ότι εδώ και λίγο καιρό έχω το Wii σας το έχω πει και το ξέρετε, αυτό που δεν ξέρετε είναι το τι κόλλημα έχω φάει την τελευταία εβδομάδα με τo Wii Fit. To κακό ή καλό για εμένα είναι ότι έχουν φάει τρελό κόλλημα και τα άλλα μέλη της οικογενείας και οι κόντρες για το ποιός θα τερματίσει πρώτος πάνε και έρχονται. Τα ρεκόρ καταρρίπτονται εν ριπή οφθαλμού και τα ενδοοικογενειακά δράματα για το ποιος θα πάρει σειρά πάνω στο balance board είναι καθημερινό φαινόμενο.

Τι και αν έβγαλα πρόγραμμα εκπαιδεύσεως (sic), τι και αν φωνάζω σαν τρελός το πάθος για το wii fit είναι τέτοιο που δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα.

Θα μου πείτε τώρα δεν μας λες και τι είναι αυτό, το Wii Fit λοιπόν είναι μια συσκευή “ισορροπίας” (Balance Board) για το Wii, που υπόσχεται να κάνει πιο ενδιαφέρουσα την οικιακή ψυχαγωγία αλλά και την προσωπική σας γυμναστική. Το Wii Fit “αντιλαμβάνεται” το βάρος, τις κινήσεις και την ισορροπία του χρήστη, και σε συνδυασμό με το ανάλογο λογισμικό λειτουργεί διαδραστικά. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπει την πραγματική συμμετοχή του σώματος σε όλες τις “δραστηριότητες”.

Οι εφαρμογές του απεριόριστες: αεροβική γυμναστική, γιόγκα, χορός, ασκήσεις και παιχνίδια που περιλαμβάνουν ισορροπία, αθλήματα (π.χ. ski, skateboard, κεφαλιές κ.α.) και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Έχει διαδραστικότητα και ανάλογα με τον χρόνο που έχετε κάνει αλλά και τα ρεκόρ σας ξεκλειδώνει νέα παιχνίδια και σας δίνει reputation points.

Το καλύτερο από όλα όμως είναι ότι σε ζυγίζει, σου υπολογίζει τον Δείκτης Μάζας Σώματος ( BMI), σου βγάζει μέχρι και πρόγραμμα διατροφής και σου δείχνει την στατιστική κίνηση των κιλών και του στόχου σε βάθος χρόνου που έχεις ορίσει για να τα χάσεις/

Για αυτό όσοι έχετε Wii και δεν το έχετε πάρει ακόμα, χάνετε. Just for the records σε μια εβδομάδα έχω χάσει 1,8 κιλά χωρίς δίαιτα άλλα μόνο με την διασκεδαστική γυμναστική του .

Η τιμή του είναι κοντά στα 100€ και θα το βρείτε στο πλαίσιο της γειτονιάς σας.

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home