Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Συνδρομητική On TV



Η On Telecoms παρουσίασε στην Αίγλη του Ζαππείου το νέο πακέτο Ψηφιακών Υπηρεσιών Τηλεόρασης, ON TV. Οι 100.000, πλέον, συνδρομητές της On Telecoms, αλλά και όσοι θα συνδέονται από εδώ και πέρα, με ένα κόστος μόλις 15 ευρώ το μήνα, έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν όχι μόνο τα ελεύθερα κανάλια και την υπηρεσία Video on Demand με πάνω από 1.200 ταινίες και 20 πρεμιέρες κάθε μήνα, αλλά και νέες πρωτοποριακές παροχές με ακόμα πιο πλούσιο περιεχόμενο, όπως:

- Τη μετάδοση των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου το καλοκαίρι, από όλα τα στάδια της Κίνας, με πλήρη ζωντανή κάλυψη από 12 κανάλια. Η μετάδοση θα γίνεται στα πλαίσια της υπηρεσία OnLive Events, που δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της Οn να απολαμβάνουν ζωντανά από το σαλόνι του σπιτιού τους αθλητικά και ψυχαγωγικά γεγονότα.

- Το κινηματογραφικό κανάλι On Multiplex, αποκλειστικά για τους συνδρομητές της On! Πρόκειται για έναν πολυκινηματογράφο σε κάθε σπίτι, που δίνει τη δυνατότητα στο θεατή να βλέπει κάθε μέρα την ταινία πρώτης προβολής που τον ενδιαφέρει, όποτε το επιθυμεί, από μια επιλογή 6 ταινιών.

- Τα συνδρομητικά θεματικά μπουκέτα φημισμένων δημοφιλών καναλιών, όπως Discovery [Discovery World, Discovery Science, Discovery Travel and Living], National Geographic [NatGeo Wild, NatGeo Music], On Sports [ESPN CLASSIC, NASN, EXTREME Sports, Sailing Channel] καθώς και επιπλέον κατ' επιλογή κανάλια όπως το Baby TV και το αισθησιακό DORCEL TV.

- Ατελείωτες ώρες απόλαυσης με 8 κατ’ αρχήν δημοφιλή παιχνίδια κατ’ ευθείαν στην τηλεόραση, χρησιμοποιώντας μόνο το τηλεκοντρόλ. Η υπηρεσία On TV Games θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέο συναρπαστικό περιεχόμενο και εφαρμογές.

- Την υπηρεσία Οn Rec που αποθηκεύει όλο το πρόγραμμα των τελευταίων τριών ημερών για να μη χάνει κανείς ποτέ τις αγαπημένες του εκπομπές.

Τα νέα μπουκέτα προσφέρονται και μεμονωμένα με μικρότερη συνδρομή για το καθένα –από 2 μέχρι 8 ευρώ- και όλα μαζί στην προνομιακή τιμή των 15 ευρώ/μήνα.

Η On Telecoms συνεχίζει να προσφέρει βεβαίως και όλα τα κανάλια της NOVA, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό, με ξεχωριστή συνδρομή, καθώς και τα επίγεια ψηφιακά, μιας και το On Video Box λειτουργεί και ως δέκτης/αποκωδικοποιητής ψηφιακών καναλιών.

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home