Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Στο στόχαστρο της Nova οι παράνομοι τηλεθεατές



Η Nova Ελλάδας άλλαξε την μέχρι σήμερα πολιτική που ακολουθούσε για τους Κύπριους συνδρομητές της και με επιστολές που ήδη απέστειλε μέσω δικηγόρου σε καταστήματα που αναμεταδίδουν το πρόγραμμά της, αποκαλύπτει την πρόθεσή της, να σταματήσει να κλείνει τα μάτια και να κινηθεί νομικά εναντίον τους. Με τα νέα δεδομένα, δεν αποκλείεται σε κατοπινό στάδιο, να κινηθεί και εναντίον ιδιωτών που ενώ είναι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου, παρακολουθούν -μέσω δορυφόρου- τα κανάλια της.

Με τις προειδοποιητικές επιστολές, η Nova Ελλάδας τους υπενθυμίζει ότι ως εταιρεία δεν έχει το δικαίωμα προβολής των συνδρομητικών καναλιών της στην Κυπριακή Δημοκρατία, λόγω έλλειψης αντίστοιχων δικαιωμάτων, γι αυτό και τους καλεί να διακόψουν άμεσα την προβολή των προγραμμάτων της στα υποστατικά τους και να της επιστρέψουν τη σχετική κάρτα πρόσβασης.

«Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για το γεγονός ότι χρησιμοποιήσατε ψευδή στοιχεία προκειμένου να εξασφαλίσετε την σχετική κάρτα» αναφέρει και τους πληροφορεί ότι εάν την έχουν προμηθευτεί από φυσικό ή νομικό πρόσωπο το οποίο δεν τους αποκάλυψε το παράνομο της παροχής τέτοιας κάρτας στην Κύπρο, θα πρέπει να αξιώσουν «από το ως άνω φυσικό ή νομικό πρόσωπο» σχετική αποζημίωση. «Συνέχιση της προβολής των προγραμμάτων μας στο κατάστημά σας, θα μας αναγκάσει να κινηθούμε άμεσα δικαστικά εναντίον σας. Για το λόγο αυτό, θα παρακολουθούμε κατά διαστήματα το κατάστημά σας για να βεβαιωθούμε ότι δεν συνεχίζετε παράνομες προβολές των προγραμμάτων μας» αναφέρεται επί λέξη στις επιστολές.

Η Ελπίδα Λουκά εμπορική διευθύντρια της Multichoice Κύπρου δήλωσε ότι η αποστολή των επιστολών αποτελεί πρωτοβουλία της Multichoice Ελλάδας, την οποία υποστηρίζουν ως εταιρεία.
[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home