Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Καυτό ντέρμπι με το καλημέρα



Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Θεσσαλονίκη η κλήρωση της Σούπερ Λίγκας που αν μη τι άλλο δείχνει δύσκολη για την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό όπου αναμετριούνται με το καλήμερα στο ΟΑΚΑ στις 31 Αυγούστου. Την 9η αγωνιστική θα γίνει το ντέρμπι των "αιωνίων" στο Ολυμπιακό Στάδιο και την 5η το Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Στα άλλα σημαντικά ματς, τη 2η αγωνιστική ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, την 3η το Αρης-Παναθηναϊκός, την 4η το ΠΑΟΚ-Αρης, την 6η το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και τη 10η το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Το πλήρες πρόγραμμα καθως και περισσοτερα μπορείτε να δείτε εδώ.

Labels: , , , ,

2 Comments:

At 16 July, 2008 12:06 Anonymous Matrox said...

Αντε να δούμε! Καλή αρχή να έχουμε!
Το γέλιο με τις Ελληνικές ομάδες είναι ότι τέλη Αυγούστου είναι ανέτοιμες, τον Οκτώμβρη είναι κουρασμένες από την "σκληρή" προετοιμασία του καλοκαιριού, Ιανουάριο κάνουν την καθιερωμένη κοιλιά, κατά τον Απρίλιο πλακώνουν τα αρνιά για τις γιορτές του Πάσχα και τον Μάιο είναι χώματα από την "κούραση" όλης της χρονιάς! Και παίζουνε και τα λιγότερα παιχνίδια στην Ευρώπη. Πόσα, καμιά 30ριά τον χρόνο? Ενώ οι Άγγλοι 2 παιχνίδια την βδομάδα, καμιά 60αριά τον χρόνο και τους βλέπεις πάνω κάτω λες και έχουν νέφτι στον κ@λο! Ποδοσφαιριστής έπρεπε να γίνω! :-)

 
At 16 July, 2008 15:36 Anonymous MinOtaVrS said...

Tα είπες όλα !! Ετσι ακριβώς είναι...

Αντε να γίνει ένας καλός αγώνας και μακάρι να κερδίσει ο καλύτερος ;)

 

Post a Comment

<< Home