Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Έχε γειά Νικόλα Λυμπερόπουλε



Μετά από πέντε χρόνια τεράστιας προσφοράς του στην ΑΕΚ, ο Νίκος Λυμπερόπουλος αποχαιρετά σήμερα (07/07) τον δικέφαλο και τον κόσμο του. Η ΠΑΕ ΑΕΚ μια ανακοίνωση έγραψε τον επίλογο στην κιτρινόμαυρη καριέρα του Μεσσήνιου επιθετικού, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί την νέα χρονιά σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο κόσμος της ΑΕΚ "πάγωσε" από την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου, ωστόσο υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο στο "αντίο" του 33χρονου Μεσσήνιου επιθετικού.

Το καλοκαίρι του `07 η διοίκηση της Ένωσης απέρριψε πρόταση της Νυρεμβέργης που ξεπερνούσε τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Ο παίκτης τότε ζήτησε αναπροσαρμογή συμβολαίου ή λύση του. Η ΑΕΚ του έκανε πρόταση για νέο 3ετες συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 600.000 ευρώ με τον "Λύμπε" να λέει "όχι" (το προηγούμενο συμβόλαιο ανέφερε 530.000 ευρώ τον χρόνο). Έξι μήνες μετά ο Λυμπερόπουλος ζήτησε από τον Ντέμη Νικολαϊδη να φύγει.

Η ΑΕΚ αρνήθηκε και πρότεινε πάλι στον παίκτη ότι του είχε πει και το καλοκαίρι. Ο Λυμπερόπουλος δεν την δέχθηκε και πριν λίγες ημέρες ζήτησε να μείνει ελεύθερος. Ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ εκτιμώντας την τεράστια προσφορά του και τον χαρακτήρα του "Λύμπε" είπε το "ναι". Αυτός ήταν τελικά και ο επίλογος στα πέντε χρόνια του στην ΑΕΚ και γράφτηκε σήμερα (07/07) στα γραφεία της ΑΕΚ με την λύση του συμβολαίου…

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αποκτήσει τον Λυμπερόπουλο, αλλά η προσφορά ήταν μικρή (400.000 ευρώ ετησίως) και ο Μεσσήνιος το πιθανότερο είναι να πάρει μεταγραφή για ομάδα της Μπουντεσλίγκα.
[via]

Labels: , , , ,

3 Comments:

At 08 July, 2008 12:28 Anonymous Matrox said...

Ως Παναθηναϊκός εγώ έχω να τονίσω ότι ο Λύμπε θα παραμείνει ο πιο αδικημένος Έλληνας ποδοσφαιριστής που πραγματικά είναι κρίμα το ταλέντο του να μην ανταποδίδεται με έναν έστω τίτλο. Κανείς Παναθηναικός δεν έχει να πει κάτι αρνητικό για τον Νικόλα, που παρόλα τα κεράσματα που μας έκανε από την στιγμή που πήγε σε εσάς, μέσα και έξω, ποτέ δεν πανηγύρησε, ποτέ δεν έκανε κάποια δήλωση και σεβάστηκε το ψωμί που έβγαζε τόσα χρόνια σε εμάς. Όχι σαν κάποιους άλλους που δεν ξέρω τι τους κάνουν εκεί στον Πειραιά είναι σαν να τους τρυπάνε με ενέσεις γαυροσύνης. Και πάνω απόλα ήταν ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Δεν θα ξεχάσω το δάκρυ του το καλοκαίρι με τις ισοπεδωτικές πυρκαγιές στην Πελοπόννησο.
Τέλος πάντων, ο Λύμπε θα μείνει στο μυαλό όλων των υγιών σκεπτώμενων Ελλήνων ΦΙΛΑΘΛΩΝ σαν ένας από τους σπάνιους ποδοσφαιριστές που έβγαλε αυτός ο τόπος.
Καλή συνέχεια Νικόλα...

 
At 08 July, 2008 13:23 Anonymous MinOtaVrS said...

ετσι ακριβώς μιλάμε για τον ΝΙΚΟΛΑ πουθ απο που και αν περασε εχει μονο φιλους και αυτό λεει πολλά..

 
At 08 July, 2008 22:29 Anonymous GarageFuzz21 said...

ΑΝΤΙΟ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ ΝΙΚΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.

 

Post a Comment

<< Home