Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Έκλεψαν την ταφόπλακα του Ian Curtis

Απίστευτο και όμως αληθινό 28 χρόνια μετά τον θάνατο του τραγουδιστή των Joy Division Ian Curtis, άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του, κλέβοντας το πάνω μέρος της ταφόπλακας.

Το παραπάνω περιστατικό συνέβη στο νεκροταφείο του Μάκλσφιλντ (γενέτειρας του Curtis) ανάμεσα στο μεσημέρι της 2ας Ιουλίου και το πρωί της επόμενης. To κακό είναι πως η περιοχή δεν καλύπτεται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και η αστυνομία φαίνεται πως έχει δεμένα τα χέρια της.

Η ταφόπλακα έγραφε, «Ian Curtis 18.5.80 Love Will Tear Us Apart» παραφράζοντας έτσι το γνωστό τραγούδι των Joy Division Love Will Tear Us Apart .

Ένας λόγος που μπορεί να συνδέει την όλη υπόθεση είναι η επιτυχία που γνωρίζει η ταινία «Control», που σκηνοθέτησε ο (φωτογράφος και σκηνοθέτης video_clips) Άντον Κόρμπιν και η οποία αναφέρεται στα έργα και τις ημέρες του Ian Curtis και η οποία παίζεται αυτή την εποχή στους κινηματογράφους περιγράφοντας την ζωή του, που δύο μήνες πριν κλείσει το 24ο έτος της ηλικίας του έδωσε τέλος σε μια μικρή μεν αλλά μέσα στην μελαγχολία ζωή υπό την μουσική υπόκρουση του αγαπημένου του καλλιτέχνη Iggy Pop, όπου και κρεμάστηκε.

Labels: , , ,

2 Comments:

At 05 July, 2008 17:41 Anonymous Anonymous said...

Den ton hxera kai me ebales ston kopo na toy psaxw to tragoudaki pou les .. TO OPOIO EINAI TRAGOUDARA THANKS

 
At 05 July, 2008 23:10 Anonymous MinOtaVrS said...

Χαίρομαι που σου άρεσε :)

 

Post a Comment

<< Home