Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Πρώτη της ΑΕΚ ενόψει Προπονητικού



Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου της «Ένωσης» που θα γίνει στο Κορωπί και το κόστος του κυμαίνεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Όλα είναι έτοιμα πλέον για το ξεκίνημα των εργασιών του νέου προπονητικού κέντρου για λογαριασμό του «δικέφαλου» και σύμφωνα με πληροφορίες το νέο έργο θα ξεκινήσει πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Πλέον ένας από τους βασικούς στόχους που είχε θέσει η υπάρχουσα διοίκηση υλοποιείται και βασικό ρόλο σε αυτό φαίνεται ότι έχει παίξει ο Νίκος Νοτιάς.

Ο ισχυρός παράγοντας των «κιτρινόμαυρων» φέρεται ότι αγόρασε με δικά του χρήματα την έκταση στο Κορωπί (περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ) ενώ οι φήμες κάνουν λόγο ότι ο ίδιος θα χαρίσει την συγκεκριμένη έκταση στην ομάδα. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα 17 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για την κατασκευή του γηπέδου αναμένεται να καλυφθούν από τους 29 μετόχους της «Ένωσης».


Σήμερα η πρώτη συγκέντρωση

Στους Θρακομακεδόνες συναντήθηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ όπου είχαν το πρώτο ραντεβού με τον Γιώργο Δώνη. Από την ...πρεμιέρα των υποχρεώσεων των παικτών του «δικέφαλου» απουσίαζαν οι διεθνείς Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Μάχο και Μαϊστόροβιτς οι οποίοι θα ενσωματωθούν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Σάλτσμπουργκ. Παράλληλα απουσίαζε ο Μπερνς όπου έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ολυμπιακή ομάδα της Αυστραλίας. Σήμερα και αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.

[via]


Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home