Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



O 12ος Πλανήτης Nibiru και το τέλος των ημερών



Περιδιαβαίνοντας την blogόσφαιρα έπεσα πάνω σε ένα πολύ ενδιαφέρων blog που αν μη τι άλλο σε κάνει να κάτσεις να το διαβάσεις . Ένα από τα άρθρα του που μου έκαναν εντύπωση είναι ο 12oς κρυφός πλανήτης με το όνομα niburu και κάποια κομμάτια του τα μοιράζομαι μαζί σας σήμερα, αλήθεια ή ψέμματα δεν γνωρίζω αν είναι αλλά όπως και να έχει είναι εντυπωσιακά.

Το όνομα "nibiru" προέρχεται από την αρχαία φυλή των Σουμερίων και μεταφράζεται ως "ο πλανήτης της μετάβασης". H ΝASA τον ονομάζει ως "planet x" και οι αρχαίοι 'Eλληνες ως «Νέμεσις». Για δεκάδες χρόνια αποτελεί την "casius belli" ανάμεσα σε αστρολόγους,επιστήμονες και ερευνητές.

Τον Ιανουάριο του 1981, ένας αστρονόμος του εθνικού παρατηρητηρίου των ΗΠΑ λόγω των παρατυπιών στην τροχιά του Πλούτωνα, έκανε την υπόθεση ύπαρξης ενός δέκατου πλανήτη μέσα στο ηλιακό σύστημά μας, το 1983, ένα υπέρυθρο τηλεσκόπιο που επιβιβάζεται σε έναν αμερικανικό δορυφόρο στα πλαίσια του προγράμματος IRAS, επιβεβαιώνει και τυπικά την ύπαρξη αυτού του πλανήτη, που ονομάστηκε "πλανήτης Χ" από τους ερευνητές της NASA.

Ο Nibiru υπάρχει... περιγράφει μια ευρεία ελλειπτική τροχιά γύρω από τον ήλιο και επιστρέφει κοντά στη γη κάθε 3600 έτητροχιά ακολουθεί την αντίθετη κατεύθυνση αυτής των άλλων πλανητών του συστήματός μας. Κρύβεται αυτήν την περίοδο από τη ζώνη των αστεροειδών που είναι μεταξύ του Αρη και του Δία.

Εκείνο που είναι αποδεκτό, είναι πως επιστρέφει προς εμάς και είναι τώρα κοντά στον Πλούτωνα για το πότε θα έρθει κοντά μας,λέχθηκαν πολλά. Άλλοι υποστήριζαν πως θα συνέβαινε αυτό το 2003,άλλοι το 2005,άλλοι όμως, θέτουν την ημερομηνία του 2012,μία ημερομηνία,που πολλοί κύκλοι,ερευνητικοί,μεταφυσικοί και άλλοι,έχουν σαν σημαδιακή για σημαντικά γεγονότα.

Σύμφωνα με τις διάφορες μετρήσεις που λήφθηκαν από τη NASA,από το 1995, ήταν ήδη αρκετά κοντά στον πλανήτη μας για να τον επηρεάσει από το μαγνητισμό της και καθώς μας πλησίασε,η ακτινοβολούσα επίδραση του μαγνητικού πεδίου της γης αυξήθηκε.

Ορισμένοι ερευνητές βλέπουν εκεί έναν συσχετισμό με το φαινόμενο που παρατηρείται αυτήν την περίοδο της επιτάχυνσης της αντήχησης Schumann που μετρά την "frequency" της γης.

Τα αποτελέσματα αναγνωρίστηκαν από τους πλανητικούς επιστήμονες από το το 1995, το μαγνητικό πεδίο του είχε άρχισε πιθανώς να επηρεάζει τη γη ακόμα νωρίτερα (πχ «Ελ Νίνιο» και οι πλημμύρες του 1993), τα καιρικά φαινόμενα έχουν αλλάξει δραματικά,παράγοντας τον «παράξενο» καιρό. Οι κλιματολογικοί όροι αλλάζουν.Τα πολικά καλύμματα πάγου και οι παγετώνες λιώνουν.

Έχει αποκαλυφθεί ότι το 1995 μια παγκόσμια εκστρατεία «παραπληροφόρησης» προωθήθηκε από την κυβέρνηση της Αμερικής να μπουν τα παράξενα καιρικά φαινόμενα στη «παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου».

Αλλά διάφοροι ιδιαίτερα σεβαστοί επιστήμονες,που δεν ήταν μέσα στο «coverup»,απέρριψαν συνολικά τη θεωρία της «παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου.»

Αφού (σωστά) επισήμαναν ότι τα πολικά καλύμματα πάγου και οι παγετώνες λιώνουν από κάτω και όχι από την επιφάνεια. Γιατί; Λόγω της προσέγγισης του nibiru,οι ηλιακές φλόγες αυξάνονται..

Αν σας βάζουν σε σκέψεις όλα αυτά τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το blog Sscrew
στο οποίο εκτός από το πλήρες άρθρο, θα βρείτε και άλλα πολύ ενδιαφέροντα άρθρα.

Labels: , , ,

4 Comments:

At 27 June, 2008 09:59 Anonymous Anonymous said...

telika o liakopoulos tha mas sosei
apostolis

 
At 27 June, 2008 11:15 Anonymous MinOtaVrS said...

O καιρός γαρ εγγύς Αποστόλη μου.. :)

 
At 02 April, 2009 19:44 Anonymous Anonymous said...

:) Πρώτα να πάρουμε Πρωτάθλημα όμως! [kouk]

 
At 02 April, 2009 21:09 Anonymous MinOtaVrS said...

E re glentia !~! :)

 

Post a Comment

<< Home