Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Γυμνή ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη



Οσοι αντικρίσουν σε λίγες μέρες ένα τσούρμο ποδηλάτες να κάνουν πετάλι... γυμνοί κάπου στη Θεσσαλονίκη, μην απορήσουν. Τα αυτοκίνητα που έχουν κατακλύσει τους δρόμους και «εκτοπίζουν» τα ποδήλατα έκαναν τους ποδηλάτες να... βγουν από τα ρούχα τους.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη διαμαρτυρία με σκοπό την προώθηση του ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς. Η 1η διεθνής γυμνή ποδηλατοδρομία στην Ελλάδα θα γίνει στη Θεσσαλονίκη την επόμενη Παρασκευή 27 Ιουνίου. Οι ποδηλάτες θα πετάξουν τα ρούχα τους θέλοντας να περάσουν το μήνυμα ότι «άσεμνη» είναι η έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση που προκαλούν τα αυτοκίνητα και όχι τα γυμνά κορμιά.

Η γυμνή ποδηλατοδρομία είναι ένα διεθνές κίνημα που ξεκίνησε από το Βανκούβερ του Καναδά. Σήμερα βοηθάει να διοργανωθούν 70 γυμνές ποδηλατοδρομίες σε 70 πόλεις από 20 χώρες.

Οσοι ντρέπονται να δείξουν το κορμί τους δεν πρέπει να ανησυχούν για τη συμμετοχή τους στην ποδηλατάδα. Αντί για μαγιό και εσώρουχα οι διοργανωτές προτείνουν λύσεις body-painting, φυσικής διακόσμησης, λουλουδιών και αξεσουάρ όπως κρόσια, στεφάνια, αρκουδάκια ή μαντίλες. Και τα ποδήλατα μπορεί να είναι διακοσμημένα με μπαλόνια, κορδέλες και άλλα στολίδια.

Προς το παρόν ο τόπος συγκέντρωσης των ποδηλατών παραμένει άγνωστος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει την Παρασκευή 27 Ιουνίου στις 8.00 το βράδυ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στo worldnakedbikeride ή στο Facebook Group όπου οι διοργανωτές θα τους κρατούν ενήμερους για τις τελευταίες εξελίξεις και τον τόπο συγκέντρωσης.

Πριν από την έναρξη της ποδηλατοδρομίας θα γίνει συγκέντρωση προκειμένου οι ποδηλάτες να γνωριστούν, να βαφτούν και να διακοσμήσουν τα ποδήλατά τους.
[via]

Labels: , , , ,

2 Comments:

At 24 June, 2008 14:36 Anonymous Anonymous said...

Καλά θα είμαι από μια γωνία και θα βλέπω lol!!! Ευρώπη γίναμε χα! χα! χα!
panagiotis

 
At 24 June, 2008 14:38 Anonymous MinOtaVrS said...

Περιμένω να βγαλεις photos να τις ανεβάσουμε στο blog

 

Post a Comment

<< Home