Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Έβρεξε τσιμέντο



Ένα σακί τσιμέντο που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία ... καλοκαιρίας στην περιοχή της πρωτεύουσας έπεσε σε στέγη σπιτιού

Η ρωσική πολεμική αεροπορία έριξε ένα σακί 25 κιλών τσιμέντου πάνω σε στέγη σπιτιού σε προάστιο της Μόσχας, την περασμένη εβδομάδα ενώ προσπαθούσε να διαλύσει σύννεφα και να αποτρέψει τη βροχόπτωση η οποία θα χαλούσε τους εορτασμούς της εθνικής εορτής της 12ης Ιουνίου.

Ένα σακί τσιμέντο που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία ... καλοκαιρίας στην περιοχή της πρωτεύουσας, δεν κονιορτοποιήθηκε πλήρως κατά την πτώση του από μεγάλο ύψος και έπεσε σε στέγη σπιτιού ανοίγοντας τρύπα 80 έως 100 εκατοστών", ανακοίνωσε η αστυνομία στο Ναρο-Φομίνσκ, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νοβόστι.

Στις εθνικές επετείους η ρωσική πολεμική αεροπορία συχνά αποστέλλει έως 12 φορτηγά αεροπλάνα που μεταφέρουν φορτία με ιωδιούχο άργυρο, υγρό άζωτο και τσιμέντο σε σκόνη για να διαλύσουν τα σύννεφα και ο ουρανός πάνω από τη Μόσχα να είναι καθαρός.

Η 12η Ιουνίου είναι ημέρα της ανεξαρτησίας της Ρωσίας. Εορτάζεται από το 1990, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, όταν το ρωσικό κοινοβούλιο διακήρυξε επίσημα την ανεξαρτησία της χώρας εκείνη την ημέρα..

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home