Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Πιστοποίηση Advanced+ για τo Nod32



Η ESET κατέκτησε για πέμπτη φορά το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης (Advanced+) στο τελευταίο Retrospective test από το AV-Comparatives έναν ανεξάρτητο οργανισμό έρευνας για προϊόντα antivirus. Η ESET σημείωσε υψηλή βαθμολογία στην προληπτική ανίχνευση και χαμηλό ποσοστό σε λανθασμένους συναγερμούς καθώς και τα advanced heuristics του NOD32 κατέστησαν ικανή την ανίχνευση πολλών και πολύπλοκων απειλών που του έθεσε ο οργανισμός AV Comparatives.

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές λύσεις ασφάλειας, το ESET NOD32 Antivirus αποκωδικοποιεί και αναλύει τον εκτελέσιμο κώδικα σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας εικονικό περιβάλλον επιτρέποντας στο malware να εκτελείται σε ένα εικονικό περιβάλλον, η ESET έχει την δυνατότητα να ανακαλύπτει μεταξύ «καλοπροαίρετων» αρχείων τα πιο ύπουλα και έξυπνα malware.

Για την ιστορία η βαθμολόγηση των antivirus έχει 3 βαθμίδες δυναμικής ανίχνευσης την "Standard" (καλό επίπεδο) , "Advanced" (πολύ καλό επίπεδο) και "Advanced+" (υψηλότατο επίπεδο) .

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home