Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ανακοινώθηκε το Diablo 3



Πριν από λίγες ημέρες, στα πλαίσια της Blizzard Invitational, ανακοινώθηκε το νέο παιχνίδι της εταιρείας, το οποίο θα είναι το Diablo 3. Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ο Morhaime έδειξε στους παρευρισκόμενους ένα cinematic και ένα gameplay trailer στο οποίο παρουσιάζεται ο Barbarian, ο πρώτος από τους χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Για το σενάριο οι υπεύθυνοι της Blizzard δεν μίλησαν ακόμα εκτενώς Μέχρι στιγμής απλά γνωρίζουμε ότι διαδραματίζεται λίγα χρόνια μετά το προηγούμενο παιχνίδι και απ' ότι δείχνει το gameplay υπάρχουν κάποιες καινοτομίες, όμως η βασική συνταγή έχει μείνει ακριβώς η ίδια και αυτό διαπιστώνεται αμέσως με το που δείτε το όλο στυλ του παιχνιδιού. Ένα νέο στοιχείο θα είναι το διαδραστικό περιβάλλον, δηλαδή τα έπιπλα και όλα τα αντικείμενα γύρω σας θα καταστρέφονται.

Για πολύ περισσότερα σχετικά με το Diablo 3 δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την σελίδα του GameWorld.gr όπου και τονίζεται δικαίως ότι ένα από τα καλύτερα RPG όλων των εποχών ετοιμάζεται για sequel.

Labels: , , , ,

2 Comments:

At 11 July, 2008 10:15 Anonymous Matrox said...

Για να πάρετε μια γεύση απο το πως θα είναι το παιχνίδι κλικ εδώ:

Diablo 3 Gameplay Video Part 1
http://www.youtube.com/watch?v=NQMBIRipp5A&feature=related

Diablo 3 Gameplay Video Part 2
http://www.youtube.com/watch?v=vi1lVqJSbsM&feature=related

 
At 11 July, 2008 16:55 Anonymous MinOtaVrS said...

Τhanks m8 πολύ χρήσιμο !!!

 

Post a Comment

<< Home