Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ψηφιακό Μοντάζ τα πυροτεχνήματα



Μια τοπική εφημερίδα του Πεκίνου αποκάλυψε ότι μερικά από τα καταπληκτικά πυροτεχνήματα που είδαμε στο άνοιγμα των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν ψηφιακά επεξεργασμένα και καμιά σχέση δεν είχαν με αυτά που βλέπαμε στη ζωντανή ροή της TV.

Συγκεκριμένα οι Times του Πεκίνου αναφέρουν ότι τα 28 γιγαντιαία ίχνη από τις πατημασιές που ξεκίνησαν επάνω από την πόλη και τελείωσαν πάνω στο στάδιο, ήταν ηλεκτρονικά προηγμένη CGI ψηφιακή απεικόνιση και σε συνδυασμό με την αρχική πυροδότηση η οποία ήταν ζωντανή είχαν αυτό το (πλαστό) αποτέλεσμα.

Η Ολυμπιακή Επιτροπή ήταν ενήμερη για το όλο συμβάν και λέγετε ότι ο λόγος που έγινε αυτό ήταν για λόγους ασφαλείας διότι κρίθηκε πολύ επικίνδυνο να απεικονιστούν αυτά τα ίχνη μέσω τηλεοπτικής κάλυψης από το ελικόπτερο.

Labels: , , ,

2 Comments:

At 13 August, 2008 12:13 Anonymous Matrox said...

Συμπληρώνω ότι η φωνή του κοριτσιού που τραγουδούσε προερχόταν από μία άλλη κοπέλα στα παρασκήνια καθώς οι διοργανωτές δεν ήθελαν διακινδυνεύσουν:
http://www.cosmo.gr/News/China/208306.html

Τέλος όποιος νομίζει ότι το βέλος του τοξοβόλου είχε βρει στόχο στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης το '92 ας δούνε κι αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=Fca-MbAKOV0

 
At 13 August, 2008 14:37 Anonymous MinOtaVrS said...

Σωστότατος !!! :)

 

Post a Comment

<< Home