Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Νέα χαρακτηριστικά στο FIFA 09



H EA αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του Leipzig Games Convention νέα στοιχεία για τη φετινή έκδοση του ποδοσφαιρικού τίτλου της.

Συγκεκριμένα, ο παραγωγός Andy Wilson αποκάλυψε πως στο νέο μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας θα υπάρχει ένα live season.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν η ομάδα προγραμματισμού θα ανανεώνει μέσω των αντίστοιχων online υπηρεσιών τα στατιστικά όλων των παικτών σε πραγματικό χρόνο! Δηλαδή, αν ο Messi είναι σε super φόρμα τον Ιανουάριο, την ίδια περίοδο θα έχει καλύτερη συμπεριφορά και στο FIFA 09!

Ο παραγωγός του FIFA 09 David Rutter αποκάλυψε ακόμη πως ο νέος τίτλος θα έχει καλύτερο μηχανισμό ντρίμπλας, καλύτερο πάτημα της μπάλας, πολύ καλύτερο animation και καλύτερη φυσική μπάλας.

Από άποψη modes, θα υποστηρίζεται διαδικτυακό παιχνίδι 10-εναντίον-10 παικτών, ενώ στις 11 Σεπτεμβρίου θα διατεθεί ένα demo του τίτλου για PS3 και Xbox 360 (η αντίστοιχη έκδοση για PC θα ακολουθήσει στις 12 του ίδιου μήνα).

Τέλος, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του FIFA 09 είναι η 14η Οκτωβρίου 2008.
[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home