Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



ΑΕΚ - ΠΑΟ 2-1



Κιτρινόμαυρο χρώμα είχε το υπό το βλέμμα του Ζοζέ Μουρίνιο ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Με γκολ των Εντίνιο και Μπλάνκο, η ΑΕΚ δεν άφησε περιθώρια στον ακίνδυνο Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 2-1.

Η επιτυχία πιστώνεται αναμφισβήτητα στον Γιώργο Δώνη και στους παίκτες του, που έχοντας έναν άξονα φτιαγμένο από ατσάλι, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έκαναν το colpo grosso στον πολυμετοχικό ΠΑΟ των κότερων και των φανταχτερών δηλώσεων.

H ΑΕΚ έπαιξε με καρδιά, απέδειξε το πόσο μεγάλη ομάδα και παρά την κακή ψυχολογία που είχε μετά τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη έπαιξε με καθαρό μυαλό και έφτασε δίκαια σε μια αν μη τι άλλο τονωτική νίκη.

Αν μάλιστα οι Μπλάνκο και Σκόκο ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια το σκορ θα είχε πάρει διαστάσεις θριάμβου.

Many thanks to fimatiosi bro for the video upload

[via]

Labels: , , , , , ,

4 Comments:

At 01 September, 2008 08:12 Anonymous Anonymous said...

Ατσάλινη ομάδα η ΑΕΚ... εκεί που ήταν άχρηστοι.. μέγας σκακιστής ο Δώνης όταν πριν μερικές μέρες ήταν λίγος.. Α ρε ΑΕΚάρα και Έλληνες οπαδοί πότε θα βάλετε μυαλό. Η ΑΕΚ είναι και φέτος η γνωστή αστθής ομάδα που έχει εκλάμψεις στην απόδοση της. Ο Παναθηναικός ποτέ φέτος δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερο και ούτε περιμένω πολλά. Ισως η ΑΕΚ συγκεντρωμένη στο ελληνικό πρωτάθλημα και με γερη άμυνα να πάει και καλύτερα. Το αποτέλεσμα δεν είναι έκλπηξη αλλα δε σημαίνει κιόλας ότι η ΑΕΚ έγινε σε μια μέρα υπερομάδα... Αυτα...

 
At 01 September, 2008 09:13 Anonymous MinOtaVrS said...

Οπως και να εχει ζουμε Ελλάδα οπου το ποδόσφαιρο εκτος απο θέαμα ειναι και αρρώστεια... Ετσι αν το αντιμετωπίζεις σαν καθε αρρωστεια βλεπουμε οτι έχεις δίκιο σε αυτα που λες.

 
At 01 September, 2008 12:34 Anonymous Matrox said...

Έχουμε κι όλας Πάσχα?! Αναστήσαμε τον νεκρό πάλι. Εξάλλου το συνηθίζουμε σαν ομάδα.
Όπως και να έχει συγχαρητήρια για την νίκη σας, δεν πρόκειται να ασχοληθώ με διαιτησίες όπως κάνουν οι περισσότεροι Παναθηναικοί σήμερα γιατί κοιτάω πρώτα τα χάλια της ομάδας μου και μετά όλα τα άλλα. Δεν παίξαμε τίποτα, εσείς θέλατε την νίκη περισσότερο και φάνηκε στον τρόπο που πέφτανε οι δικοί σας 2 και 3 πάνω στην μπάλα.
Έχουμε άλλες 29 αγωνιστικές, όλα θα φανούν στην πορεία...

 
At 01 September, 2008 12:55 Anonymous MinOtaVrS said...

Θα συμφωνήσω εκτός απο ένα*....ΔΕΝ ειναι Πάσχα αλλά Χριστούγεννα οπως ειπε και ο Τεν Κάτε εχθές ... :)

ΒΤW ας επαιζα και εγω C.L. όπως και εσείς και ας έχανα εχθές...


* Πλάκα κάνω

 

Post a Comment

<< Home