Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Η Symantec φταίει για τις αστάθειες του Firefox 3.0.1



Το Ίδρυμα Mozilla επιβεβαίωσε πως η πιο πρόσφατη έκδοση του Firefox 3.0.1 παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα σε συστήματα που χρησιμοποιούνται προγράμματα ασφαλείας Norton της Symantec.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Mike Bletzner, τον διευθυντή του ιδρύματος, οι παλαιότερες και παρωχημένες εκδόσεις προγραμμάτων όπως Norton Internet Security και Norton Antivirus ευθύνονται για το ότι δεν τερματίζει σωστά ο Firefox 3.0.1 σε αρκετά συστήματα αλλά και για μια σειρά άμεσα σχετικών δυσλειτουργιών.

"Όταν ο χρήστης τρέξει την επόμενη φορά τον Firefox, τα αρχεία στα οποία αποθηκεύονται τα bookmarks και το ιστορικό περιήγησης στο Internet δεν μπορούν να διαβαστούν, κατ' επέκταση δεν λειτουργούν τα πλήκτρα back και forward, ενώ δεν είναι δυνατή και η εμφάνιση των bookmarks", εξήγησε ο Bletzner.

Οι παραπάνω δυσλειτουργίες παρατηρούνται και σε συνδυασμό με άλλες εφαρμογές ασφαλείας της Symantec που δεν εντάσσονται στην σειρά προϊόντων Norton. Πρέπει να επισημάνουμε ότι η Symantec έχει... κακό ιστορικό στη διάθεση προγραμμάτων που προκαλούν διενέξεις με άλλες εφαρμογές.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα, η πρόκληση σημαντικής καθυστέρησης στην λειτουργία όσων συστημάτων Windows XP είχαν ενημερωθεί με το SP3 και παράλληλα χρησιμοποιούσαν προγράμματα της Norton (που οφειλόταν σε αλλαγές στη Registry των Windows εξαιτίας της διένεξης μιας διεργασίας της Microsoft και του χαρακτηριστικού SymProtect).

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home