Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Η Superleague κατακύρωσε το διαγωνισμό




Η Superleague παρέκαμψε την άρνηση του Ολυμπιακού και κατακύρωσε το διαγωνισμό για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στην κοινοπραξία Αlpha - Νova, που είχαν εξ αρχής καταθέσει την καλύτερη προσφορά.

Η συμφωνία αφορά τις 14 από τις 16 ομάδες της Superleague (με δεδομένη την απόσυρση Ολυμπιακού και Ξάνθης) και αναμένεται να επικυρωθεί στη συνεδρίαση του ΔΣ της διοργανώτριας την Τρίτη (21/10), υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει νέα διαρροή προς την πλευρά των ερυθρολεύκων.

Αν υπάρξει έστω και μια διαρροή πέραν των δυο ήδη γνωστών (π.χ. του ΠΑΟΚ, για τον οποίο υπάρχουν ήδη γενναιόδωρες τηλεοπτικές προσφορές), οι δυο πλειοδότες τηλεοπτικοί σταθμοί θα αποσύρουν την προσφορά τους και η συμφωνία θα ακυρωθεί.

Στα επιμέρους, η συμφωνία προβλέπει τη μετάδοση ενός αγώνα το Σάββατο από τον Alpha (το ποσό συμμετοχής του οποίου στη συμφωνία δεν υπερβαίνει τα 20 εκατ. ευρώ), ενώ τα υπόλοιπα τηλεοπτικά ματς θα μεταδίδονται από τη Nova την Κυριακή (ίσως και ένα τη Δευτέρα).
[via]

Labels: , , , , ,

1 Comments:

At 18 October, 2008 10:16 Anonymous Anonymous said...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ !

 

Post a Comment

<< Home