Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Download : Google Chrome 0.3.154.9 Beta


H Google εξέδωσε την τρίτη Beta έκδοση του browser της, ο οποίος κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από δύο περίπου μήνες.

Το τρίτο beta (0.3.154.9) ήρθε ώστε να διορθωθεί ένα πρόβλημα ασφαλείας, μέσης επικινδυνότητας και άλλα προβλήματα ποικίλης φύσεως. Μία από αυτές έχει να κάνει με τον τρόπο που διαχειρίζεται ο Chrome τα downloads εκτελέσιμων αρχείων. Τρόπος που είχαν εκμεταλλευτεί κάποιοι χάκερ προκειμένου να τρέξουν εύκολα κακόβουλο κώδικα στους χρήστες του συγκεκριμένου browser.

Επιπλέον, διορθώνεται ο τρόπος που η Google «αρχειοθετεί» τα sites που επισκέπτεται ο χρήστης, ώστε να μην αποθηκεύονται πλέον τα δεδομένα από ασφαλή sites (αυτά με https ενώ εμφανίζουν μία κλειδαριά στην address bar). Οι χρήστες θα εξακολουθούν να βρίσκουν την διεύθυνση κάποιου ασφαλούς site αλλά όχι τα περιεχόμενα του.

Τέλος, το τρίτο beta του Google Chrome θα βελτιώσει τον τρόπο που ο browser θα διαχειρίζεται κάποια από τα πιο «διάσημα» Plug ins όπως τα Adobe System Flash, Apple QuickTime, Microsoft Silverlight και Windows Media Player.


[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home