Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Αυτοκόλλητo εξουδετερώνει την ακτινοβολία των κινητών



Η Omega Pharma
μιά Βελγική εταιρεία φαρμακευτικών προϊόντων λάνσαρε στην αγορά μια μικρή συσκευή που κολλάει πάνω στο κινητό τηλέφωνο και υποτίθεται ότι «εξουδετερώνει» τη βλαβερή ακτινοβολία.

Η συσκευή «E-Waves Phone Chip», ενσωματωμένη σε ένα χοντρό πράσινο αυτοκόλλητο, παρουσιάστηκε την Τρίτη στις Βρυξέλλες και είναι ήδη διαθέσιμη στα βελγικά φαρμακεία, στην τιμή των 38,95 €.

Η Omega Pharma, ειδικεύεται σε φαρμακευτικά προϊόντα που πωλούνται χωρίς συνταγή, από τεστ εγκυμοσύνης μέχρι αντηλιακές λοσιόν.

Η ανακοίνωση της Omega δεν διευκρινίζει πώς είναι δυνατό να εξουδετερώνεται η ακτινοβολία του κινητού χωρίς να υποβαθμίζεται η ποιότητα σύνδεσης με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Το τσιπ βασίζεται σε «τεχνολογία παρεμβολής» και εκπέμπει ένα «κβαντικό φυσικό κύμα πληροφορίας», περιορίζεται να διευκρινίσει η ανακοίνωση.

Οι εργαστηριακές δοκιμές έδειξαν πάντως ότι η συσκευή ακυρώνει μέρος της ακτινοβολίας των κινητών. Οι δοκιμές σε εθελοντές, αναφέρει το Reuters, έδειξαν ακόμα ότι το τσιπ περιορίζει τη θέρμανση των ιστών από την ακτινοβολία και καταπολεμά συμπτώματα όπως οι «πονοκέφαλοι» και η «απώλεια συγκέντρωσης».
[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home