Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser



Αναζητώντας να βρω ένα αξιόπιστο και εργονομικό ασύρματο σετ πληκτρολογίου - ποντικιού κατέληξα στο Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser αν μη τι άλλο το όνομα Logitech και τα 5 χρόνια εγγύησης που δίνει το έκαναν must have αγορά.

Η λύση της Logitech συνεργάζεται άψογα ακόμα και με τα Windows 7, που φοράω επιτέλους και παίζουν κανονικότατα και το ασύρματο Desktop MX 3200 Laser κάνει απλή την πρόσβαση σε προχωρημένες δυνατότητες όπως το Dynamic Search και DocFlip.

Mέχρι τώρα οι εντυπώσεις που μου έχει αφήσει είναι πολύ καλές και σίγουρα είναι μια σοβαρή πρόταση για όσους αναζητούν το κάτι παραπάνω όπως πχ τη ενσωματωμένη μίνι οθόνη LCD one-touch search. ή την διαχείριση κλήσεων μέσω Internet με τα ενσωματωμένα πλήκτρα συντομεύσεων του πληκτρολογίου που υπάρχουν για αυτό τον σκοπό.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Μοντέλο: MX3200 Wireless Desktop
Χρώμα: Μαύρο
Χρήση: Desktop
Είδος: Πληκτρολόγιο & ποντίκι
Σύνδεση: Ασύρματη
Θύρα Σύνδεσης: Wireless / RF
Διάταξη Πλήκτρων: Αγγλικά
Ειδικά Χαρακτηριστικά: AgION αντιμικροβιακή τεχνολογία, εκτεταμένη διάρκεια μπαταρίας, laser ποντίκι, ενσωματωμένη μίνι οθόνη LCD one-touch search.

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home