Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Στρατηγική συμμαχία Garmin και Asus

Νέα κινητά τηλέφωνα από τη συμμαχία Garmin και Asus


Η Garmin Ltd. και η ASUSTeK Computer Inc. έχουν ήδη ξεκινήσει την από κοινού ανάπτυξη μιας σειράς συσκευών κινητών τηλεφώνων, η οποία θα γίνει γνωστή με την ονομασία Garmin-Asus nüvifone series.

Μέσα στο 2009, οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να παρουσιάσουν στην αγορά αρκετά μοντέλα της σειράς Garmin-Asus nüvifone, ενώ ένα νέο μοντέλο της οικογένειας Garmin-Asus nüvifone θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης Mobile World Congress στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, από τις 16 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2009.

Όλες οι συσκευές nüvifone της Garmin-Asus θα συνεχίσουν στο δρόμο που χάραξε πρωτότυπο nüvifone και θα αποτελούν συσκευές τεχνολογίας LBS οι οποίες θα συνδέονται με τα δίκτυα, θα επικοινωνούν και θα παρέχουν υπηρεσίες πλοήγησς με τρόπο απλό και απρόσκοπτο.

Το πρωτότυπο nüvifone της Garmin το οποίο παρουσιάστηκε το 2008 θα λανσαριστεί και πάλι κάτω από το brand Garmin-Asus nüvifone G60.

Το Garmin-Asus nüvifone G60 αναμένεται στην αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2009.

Λειτουργία LBS

Η λειτουργία LBS αποτελεί την καρδιά της νέας σειράς τηλεφώνων nüvifone της Garmin-Asus, παρέχοντας τα ίδια χαρακτηριστικά πλοήγησης με αυτά των φορητών πλοηγών της Garmin, και μάλιστα αυτών της υψηλότερης κατηγορίας τιμής, χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στο χρήστη να καθοδηγείται μέσω φωνητικών εντολών σε κάθε στροφή ή γωνία του δρόμου.

Στη συσκευή έχουν προφορτωθεί χάρτες και εκατομμύρια σημεία ενδιαφέροντος, έτσι ώστε οι οδηγοί να μπορούν εύκολα να βρούν μια συγκεκριμένη διεύθυνση, το όνομα μιας επιχείρησης, ή να μπορούν να αναζητήσουν έναν προορισμό μέσα από μία ομάδα ομοειδών επιλογών.

Επίσης, το nüvifone περιλαμβάνει τη δυνατότητα γρήγορης πρόσβασης σε δημοφιλείς online διευθύνσεις μέσω τοπικής αναζήτησης στο διαδίκτυο.
[via]

Labels: , , , , ,

1 Comments:

At 17 February, 2009 06:49 Anonymous MAAZ said...

There is a site that has examples of aura camera systems at www.auracamera.com that prints aura photos. Has anyone experienced this system?

 

Post a Comment

<< Home