Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Εκπαιδεύοντας το... iPhone



Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι μετά από αρκετές ώρες συνεύρεσης με το καινούριο μου iPhone 3G 16GB White από την Vodafone, μόλις τελείωσα τις μόντες και το installation των must have εφαρμογών.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ξεκίνησα γύρω στης 6:00 το απόγευμα δειλά - δειλά στην αρχή αλλά με φούρια στη συνέχεια που του πήρα τον αέρα.

Αφού λοιπόν του έκανα ένα ωραιότατο update με το ολόφρεσκο Firmware 2.2.1 της Apple του τράβηξα ένα jailbrake ξεκλειδώνοντας.

Αμέσως μετά μέσω Cydia του έβαλα το must have Greek Keyboard L3 του κατέβασα και τα Greek Operator Logos και του έστησα τα παρακάτω προγράμματα μέσω Cydia που σας προτείνω ανεπιφύλακτα χωρίς να παραλείψω από πρίν να κάνω την μετατροπή και ανέβασμα των αγαπημένων μου ringtones μεσώ του WinSCP που σας δίνει access σε όλα τα κρυφά directory του iPhone .

Οι εφαρμογές που θεωρούνται must have είναι:

bossprefs: μια εξαιρετικά χρήσιμη εφαρμογή που σας επιτρέπει να ανοιγοκλείνεται διάφορες υπηρεσίες του τηλεφώνου χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε κάποιο source.

bosstool: εφαρμογή που μεταφέρει τα ringtones, fonts,applications στο media partition του iphone χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε κάποιο source.

powertool: εφαρμογή για την πραγματοποίηση soft/hard respring,reboot με ενα κλικ

ssh: πρωτόκολλο επικοινωνίας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για την σύνδεση με τον υπολογιστή σας.

cycorder: Δωρεάν εφαρμογή καταγραφής video.

snapture: εφαρμογή λειτουργίας κάμερας.

iphonevideorecorder: video recorder με audio support.

MCleaner: για να βάζετε σε black list τους ανεπιθύμητους που έχετε στις επαφές σας.

Για το τέλος άφησα το φόρτωμα μέσω itunes των αγαπημένων μου τραγουδιών και φωτογραφιών των οποίων η αντιγραφή μόλις τελείωσε.

Θεωρώ ότι κάπου εδώ πρέπει να πάω να ξεκουραστώ γιατί κλείσαμε 7ωρο και τα μάτια μου έχουν γίνει χάλια.... εις αύριον τα νεώτερα.... λοιπόν.

Labels: , , , , , , ,

4 Comments:

At 07 February, 2009 09:38 Anonymous Anonymous said...

Ποιόν οδηγό ακολούθησες για το jailbreak?

 
At 07 February, 2009 09:46 Anonymous MinOtaVrS said...

Aν εχεις windows ο καλύτερος τροπος για unlocked συσκευες like voda gr ειναι το QuickPwn-225-2

 
At 07 February, 2009 10:03 Anonymous Anonymous said...

μηπως εχεις βρει τιποτα για επεξεργασια word,excel?

 
At 07 February, 2009 10:21 Anonymous MinOtaVrS said...

Για επεξεργασια οχι...

 

Post a Comment

<< Home