Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Πλησιάζει η "Ώρα της Γης"



Η «Ώρα της Γης» είναι η μεγάλη προσπάθεια ευαισθητοποίησης αναφορικά με την κλιματική αλλαγή και την εξοικονόμηση ενέργειας, κατά τη διάρκεια της οποίας άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για το μέλλον του πλανήτη, με μια απλή κίνηση, σβήνοντας τα φώτα για μία ώρα.

Ο αριθμός των ελληνικών φορέων, που δηλώνουν συμμετοχή στην περιβαλλοντική δραστηριότητα «Ώρα της Γης», αυξάνεται διαρκώς έτσι εκτός από τη συμμετοχή του Προεδρικού Μεγάρου, συμμετοχή δήλωσαν ο Διεθνής Αερολιμένας «Ελ. Βενιζέλος» και η ΔΕΗ.

Συμμετοχή έχουν δηλώσει περισσότεροι από 350 δήμοι και κοινότητες ανά την Ελλάδα, ενώ και η συμμετοχή των πολιτών αυξάνεται αλματωδώς, αγγίζοντας τις 32.000 ατομικές εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα της "Ωρας της Γης 2009" .

Η πρωτοβουλία EARTH HOUR, μας καλεί να σβήσουμε τα φώτα για μια ώρα, έτσι ώστε να συνεισφέρουμε στη μάχη κατά των κλιματικών αλλαγών, είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 28 Μαρτίου από τις 20.30 έως τις 21.30 τοπική ώρα για κάθε χώρα.

Το όλο εγχείρημα ξεκίνησε ως μία εκστρατεία ευαισθητοποίησης του Παγκόσμιου Ταμείου για τη Φύση (WWF) που καλούσε τους πολίτες του Σίδνεϊ για να σβήσουν τα φώτα τους για μια ώρα.

Η ενέργεια αυτή σύντομα μετατράπηκε σε μία από τις μεγαλύτερες πρωτοβουλίες ενάντια στην κλιματική αλλαγή παγκοσμίως.

Για τη φετινή χρονιά, που είναι αποφασιστικής σημασίας για το κλίμα, στόχος είναι να κινητοποιηθούν πάνω από ένα δισεκατομμύριο πολίτες στον κόσμο», αναφέρεται σε ανακοίνωση της οργάνωσης WWF. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Labels: , , , , ,

3 Comments:

At 27 March, 2009 15:14 Anonymous Anonymous said...

Μασονικές αηδίες
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ

 
At 27 March, 2009 17:39 Anonymous MinOtaVrS said...

Δεν ξερω αν ειναι μασονικές αηδίες πάντως σκοτάδι θα έχει μπολικο απο οτι φαινεται :)

 
At 27 March, 2009 17:41 Anonymous Matrox said...

Ποιες μασονικές αηδίες ρε φίλε? Συμβολική είναι η κίνηση. Δεν πρόκειται να σωθεί ο πλανήτης, όλοι το ξέρουμε.

 

Post a Comment

<< Home