Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Επίσημη πρώτη του Cydia Store

cydia-store_

O διάδοχος του installer, το Cydia installer, μεταμορφώνεται σε Cydia store με στόχο να καταστήσει ευκολότερη την πρόσβαση σε εμπορικές εφαρμογές όπως τα iPhone video recorder, SwirlyMMS, QuickSMS, iRealSMS και άλλες παρόμοιες.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική είδηση διότι με την μετεξέλιξη του σε "κατάστημα", το Cydia προσφέρει πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες να αγοράσουν τις εφαρμογές με την ευκολία και την αμεσότητα που παρέχει το App Store. Αυτό σημαίνει ότι οι πωλήσεις θα ανέβουν και επιπλέον, η κοινότητα των δημιουργών εφαρμογών που δεν εγκρίνονται από App Store θα έχει πλέον μία ισάξια εναλλακτική πλατφόρμα για να κυκλοφορήσει τις εφαρμογές της· μία καινούρια αγορά δημιουργείται.

Ο δημιουργός του Cydia, Jay (saurik) Freeman, εγκαινίασε την λειτουργία του Cydia Store και του πρώτου εμπορικού πακέτου με την ονομασία Cyntact, μία νέα εφαρμογή από τον ίδιο τον Sauric η οποία προσθέτει τις φωτογραφίες των επαφών σας στην λίστα επαφών του iPhone!

Αυτή τη στιγμή παρέχονται δύο εναλλακτικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε log in στο Cydia για να αγοράσετε μία εφαρμογή: Ο πρώτος είναι μέσω Facebook και ο δεύτερος μέσω Google.

Οι αγορές πραγματοποιούνται (προς το παρόν) μέσω του Amazon, ενώ σύντομα αναμένεται και η προσθήκη Paypal account.

cydia-store-cyntact_

Για την ιστορία η τιμή του Cyntact έχει οριστεί στα $1 και όπως αναφέρειο sauric η εφαρμογή δεν προστατεύεται μέσω DRM και καλεί, ευγενικά, τους χρήστες να μην τον κλέψουν

Αναφέρει επιπλέον ότι οι θα συνεχίσει να παρέχει δωρεάν εφαρμογές (αυτές θα αποτελούν και την πλειοψηφία) και εξηγεί τους λόγους οι οποίοι τον ώθησαν προς την απόφαση να κυκλοφορήσει την εφαρμογή αυτή μέσα από το Cydia store.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά νομίζω οτι επιβάλεται να υποστηρίξουμε την όλη προσπάθεια και περιμένω πως και πως την ώρα που θα μπορώ μέσω paypal να αγοράσω το Cyntact.

[ myphone - iPhonehellas ]


Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home