Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Το MinOtaVrS Blog πάει Twitter



Όσοι είσαστε παρατηρητικοί θα διαπιστώσατε ότι στο toolbar του MinOtaVrS Blog προστέθηκε ένα νέο button link με την ονομασία twitter.

Προσωπικά, account στο twitter διατηρώ εδώ και ένα χρόνο, αλλά ποτέ δεν μπήκα στο τριπάκι να το χρησιμοποιήσω, τον τελευταίο καιρό όμως και χωρίς να το επιδιώξω, απόκτησα followers, έτσι ένιωσα την υποχρέωση προς αυτούς που με επέλεξαν να μπω στον κόσμο του.

Για όσους δεν γνωρίζουν το Twitter είναι μια συνεχώς ανερχόμενη online υπηρεσία, like internet sms, που βοηθά τους χρήστες να επικοινωνούν μεταξύ τους απαντώντας σε μια ερώτηση: "Τι κάνεις τώρα;"

Σύμφωνα με την comScore, εταιρεία παροχής στατιστικών στοιχείων για το διαδίκτυο, το twitter σημειώνει αύξηση επισκεψιμότητας της τάξης του 1000% τον τελευταίο χρόνο.

Το Twitter μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να κρατάτε επαφή με τους φίλους σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους "ακολουθήσετε" (follow), οπότε και θα μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα όλα τα μηνύματά τους.

Τα μηνύματα που μπορείτε να αποστείλετε στο Twitter περιορίζονται στους 140 χαρακτήρες, ενώ μπορείτε να στείλετε και προσωπικά μηνύματα σε όποιους εσείς επιθυμείτε.

Για να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Twitter, απλά πατήστε εδώ και κάντε κλικ στο κουμπί "Get Started - Join".

Μπορείτε έπειτα να αναζητήσετε φίλους χρησιμοποιώντας τη λειτουργία "Find people" στην κορυφή της σελίδας και αναζητώντας βάσει username (πχ minotavrs), ονόματος ή επωνύμου.

Labels: , , , ,

2 Comments:

At 18 April, 2009 09:49 Anonymous Nikos said...

Just perfect

 
At 18 April, 2009 19:56 Anonymous Anonymous said...

;)

 

Post a Comment

<< Home