Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Η μνημειώδης γκάφα του έντυπου τύπου



Το Βήμα online σε χθεσινό άρθρο του Διευθυντή του κ. Σταύρου Ψυχάρη ζητάει συγγνώμη από τους αναγνώστες της εφημερίδας για την “μνημειώδη γκάφα” που έγινε την Κυριακή όπου και παρουσιαζόταν όχι μόνο από το ΒΗΜΑ αλλά και από το σύνολο του έντυπου τύπου ότι ήρθε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν στην χώρα μας για τα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης!

Μάλιστα δεν έφτανε αυτό περάσαμε στα μυθοπλαστικά σχόλια περί ψυχρότητας στη συνάντηση του με τον Έλληνα πρωθυπουργό με ψεύτικα χαμόγελα και άλλα τέτοια ωραία..
Το κακό όμως είναι, ότι πλην του Βήματος, το Έθνος και η Ελευθεροτυπία δημοσίευσαν την είδηση της συνάντησης με ακόμα πιο πλούσια παραλειπόμενα!



Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι όπως γνωρίζουμε όλοι μας από τα δελτία ειδήσεων ο Τούρκος πρωθυπουργός ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ποτέ δεν συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της χώρας μας...

Μετά από αυτό θέλω να δω με τι μούτρα οι κύριοι αυτοί θα τολμήσουν να την πουν ξανά, στους bloggers όταν το moto τους περί προσοχής, λεπτομέρειας και δημοσιογραφικής δεοντολογίας πήγε περίπατο.

Όπως και να έχει το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και ένα πλήθος από εγχώρια και διεθνή blogs το έχουν κάνει σημαία ..... και καλά κάνουν.

Labels: , , , ,

4 Comments:

At 23 June, 2009 16:47 Anonymous GarageFuzz21 said...

Μα πόσο ρόμπες είναι ?!?!
Μας πασάρουν ότι θέλουν, οι υποτίθεται έγκυρες και αντικειμενικές τους φυλλάδες !
Η άλλη ξαφνικά αφήνει 450+ εργαζόμενους στο δρόμο (κλείνοντας ΕΤ και City Radio) !
Ωραία πράγματα στα Ελληνικά ΜΜΕ.

 
At 23 June, 2009 16:54 Anonymous MinOtaVrS said...

Γιαννη μην το ψαχνεις καθολου... τι γκαφες και τι ελευθεροι τυποι το προβλημα ειναι γενικό... σε αυτη την χωρα που ολα ειναι στο αρπα κολα να λες παλι καλά που ζουμε και αναπνεουμε....

 
At 23 June, 2009 22:58 Anonymous tech25 said...

Και στην Απογευματινη εγινε αυτο.
Πηρα εφημεριδα για την παραλια και το εγραφε και εκει

 
At 23 June, 2009 23:05 Anonymous MinOtaVrS said...

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ !!

 

Post a Comment

<< Home