Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



ΟΤΕ: 60 λεπτά δωρεάν κλήσεις σε κινητά



Ο ΟΤΕ σύμφωνα με πρόσφατο δελτίο τύπου, προσφέρει αναβαθμισμένα τα δημοφιλή προγράμματα ΟΤΕ talk και conn-x talk με 60 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας προς κινητά.

Συγκεκριμένα, τόσο οι νέοι όσο και οι υφιστάμενοι πελάτες του ΟΤΕ talk , μπορούν τώρα με την ίδια χρέωση δηλ. μόνο με 16,90 ευρώ το μήνα:

* να μιλούν απεριόριστα αστικά και υπεραστικά προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, όλη μέρα, κάθε μέρα και επιπλέον
* να μιλούν 60 λεπτά προς όλα τα κινητά, εντελώς δωρεάν.

Αντίστοιχα, για όσους επιθυμούν να έχουν και ευρυζωνική σύνδεση και να μιλούν απεριόριστα, το conn-x talk1 προσφέρει με την ίδια χρέωση δηλ. μόνο με 14,90 ευρώ το μήνα:

* και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα αλλά
* και 60 λεπτά δωρεάν προς όλα τα κινητά.

Τα παραπάνω μπορούν να συνδυαστούν και με τα πακέτα OTE mobile.

Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά, καθώς και να εγγραφούν σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω προγράμματα, είτε καλώντας δωρεάν το 134, είτε με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTESHOP - COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ), ή online μέσω του www.oteshop.gr.

Η παραπάνω υπηρεσία προϋποθέτει εξάμηνη παραμονή στο πρόγραμμα και χρειάζεται νέα εγγραφή και για υφιστάμενους πελάτες OTE talk 24/7 και conn-x talk 24/7.

Labels: , , , , , ,

2 Comments:

At 22 July, 2009 07:38 Anonymous ΑΝΔΡΕΑΣ/ 424 said...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΝΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΣΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΟΜΟΡΦΟ,ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ .(ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ CONN-X !!)ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.

 
At 22 July, 2009 19:25 Anonymous MinOtaVrS said...

Να' σαι καλα Αντρίκο./

με κατι παραπανω τις εχεις ....

τις εβαλε και αυτες μεσα... ο οτε

 

Post a Comment

<< Home