Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



NOVA: Σταματά τη διάθεση καρτών



Σύμφωνα με το έγκυρο satleo από 1η Αυγούστου 2009 η NOVA σταματά τη διάθεση σκέτων (pre-pair) συνδρομητικών καρτών και όλοι οι νέοι συνδρομητές θα παίρνουν σετ κάρτα και δέκτη μαζί (Panasat DSD1110).

Επίσης σύντομα θα ενεργοποιηθούν τα μέτρα προστασίας αντιγραφής των ταινιών και στους δέκτες PVR έτσι ώστε να μην είναι εφικτή η αντιγραφή εγγραφών από τον εσωτερικό σκληρό δίσκο σε εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο (π.χ. DVD recorder). Αυτή η προστασία είναι ήδη ενεργοποιημένη στους DSD1110 από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους (πέρυσι περίπου τέτοια εποχή).

Αρκετοί πιθανοί πελάτες θα δυσαρεστηθούν με αυτό το θέμα γιατί δεν ήταν και λίγοι αυτοί που αγόραζαν pre-paid κάρτες για να χρησιμοποιηθούν σε δέκτες υψηλής ανάλυσης για να μπορέσουν να πετύχουν καλύτερη απεικόνιση των καναλιών σε τηλεοράσεις μεγάλης διαγωνίου.

Δυστυχώς είναι κοινό μυστικό ότι οι δέκτες που διαθέτει το συγκεκριμένο πακέτο στους συνδρομητές του είναι κατά πολύ πίσω σε δυνατότητες και ποιότητα με άλλους δέκτες της αγοράς. Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι πολύ οικονομικοί, εύχρηστοι και υπέρ-αρκετοί για κάποιον που δεν ενδιαφέρεται για κανάλια, υπηρεσίες και δυνατότητες έξω από το πακέτο αυτό.

Βέβαια αυτά όπως και η αντικατάσταση παλαιότερων καρτών με τον νέο τύπο ʽκάπαʼ έχουν σκοπό την πάταξη της πειρατείας με μαϊμού κάρτες και φυσικά το sharing που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές λόγω της αυξημένης διείσδυσης του internet...
[via]

Labels: , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home