Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Download: Opera 10.0



Δόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία ο Opera 10.0 εντελώς ανανεωμένος, με πολύ πιο εύχρηστο GUI, πολύ πιο γρήγορος και αποδοτικός.

Η διαφορά στην ταχύτητα είναι αν μη τι άλλο εμφανέστατη, ό λόγος αυτής της διαφοράς είναι το νέο χαρακτηριστικό του, το πολυαναμενόμενο Opera Turbo, όπου μπαίνει σε λειτουργία στις αργές συνδέσεις ή όταν πέσει σε heavy traffic καταστάσεις, αυξάνοντας την ταχύτητα του browser.

Ο τρόπος λειτουργίας του Opera Turbo έχει να κάνει με την συμπίεση των δεδομένων ενός website μειώνοντας έτσι σημαντικά το χρόνο που απαιτείται για να εμφανιστεί αυτό, αυξάνοντας μέχρι και 8 φορές την ταχύτητα μιας αργής σύνδεσης.

Επίσης σύμφωνα με τους προγραμματιστές του, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη νέα μηχανή του Opera Presto 2.2, όπου και είναι κατά 40% ταχύτερη σε βαριά websites όπως το Gmail και το Facebook.

Όπως και να έχει ο νέος browser έρχεται να αυξήσει ακόμα περισσότερο τον ανταγωνισμό και σίγουρα αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τον κάθε χρήστη.

Download: Opera 10.0

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home