Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



HOL: ADSL «Α la carte»


Στην παροχή γρήγορου Ίντερνετ (ΑDSL) με τη... μέρα, επεκτείνεται πλέον ο ευρυζωνικός πόλεμος, οι Έλληνες χρήστες πλέον θα έχουν στη διάθεσή τους τη νέα υπηρεσία «Ίντερνετ με τη μέρα», την οποία προσφέρει η εταιρεία Ηellas Οn Line, ενώ σύντομα αναμένεται να διατεθεί κι από άλλους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.

Η νέα υπηρεσία της Ηellas Οn Line είναι «συμβατή» με όλα τα πακέτα σταθερής τηλεφωνίας της εταιρείας και το κόστος της διαμορφώνεται σε 0,99 ευρώ την ημέρα. Επιτρέπει δε στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ όποια μέρα θελήσουν χωρίς να πληρώνουν μηνιαίο πάγιο.

Έτσι όσοι καλύπτονται από το ιδιόκτητο δίκτυο της Ηellas Οn Line μπορούν να αποκτούν «a la carte» γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο για το χρονικό διάστημα που επιθυμούν, πληρώνοντας αντίστοιχα μόνο για αυτό.

Η υπηρεσία αποτελείται από σταθερή ευρυζωνική πρόσβαση γρήγορου Ίντερνετ (ΑDSL), ασύρματο τερματικό εξοπλισμό (WiFi modem) και δυνατότητα αγοράς χρόνου πρόσβασης σε ευέλικτα πακέτα της μίας ημέρας με 0,99 ευρώ, των πέντε ημερών με 4,20 ευρώ και των δύο ημερών του Σαββατοκύριακου με μόλις 1,68 ευρώ.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν χρόνο πρόσβασης στο Ίντερνετ με απλό τρόπο, από οποιοδήποτε σημείο, οποιαδήποτε χρονική στιγμή, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης της HOL .
[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home