Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Windows 7 for students


Η Microsoft είναι έτοιμη για την προώθηση του νέου λειτουργικού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ποιος καλύτερος τρόπος από να το δώσει λοιπόν σε μια τιμή που είναι σχεδόν μηδενική για τους σπουδαστές .

Οι σπουδαστές από UK και ΗΠΑ μπορούν τώρα να αγοράσουν ένα αντίγραφο είτε Windows 7 Home Premium or Windows 7 Professional για $30 (οι βρετανικοί σπουδαστές πρέπει να πληρώσουν 30 pounds).

Οι σπουδαστές που θέλουν να αγοράσουν πρέπει να έχουν μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το εκπαιδευτικό ίδρυμα τους ώστε η Microsoft να έχει την δυνατότητα να κάνει έλεγχο.

Οι αμερικανικοί σπουδαστές μπορούν να τα αγοράσουν αμέσως ενώ οι βρετανικοί σπουδαστές πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου προτού να ενεργοποιηθεί η φόρμα στο website.

Η Microsoft έχει την πρόθεση να παρέχει αυτήν την υπηρεσία και στους σπουδαστές από άλλες χώρες όπως τη Γερμανία, τη Γαλλία, τον Καναδά ή την Αυστραλία που αρχίζουν επίσης από τις 22 Οκτωβρίου ( η μέρα κυκλοφορίας των Windows 7).

Οι σπουδαστές από τις διάφορες χώρες (συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του UK και της Γαλλίας) μπορούν επιπλέον να αγοράσουν ένα αντίγραφο του Microsoft Office για $59 από το Ultimate Steal website για την Ελλάδα ακόμα δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει αλλά όλα δείχνουν οτι δεν θα αργήσει να έρθει και σε εμάς η προσφορά
[via]

Labels: , , , ,

4 Comments:

At 20 September, 2009 01:06 Anonymous ktsak said...

Ακριβως οπως Ελλαδα

 
At 20 September, 2009 08:10 Anonymous MinOtaVrS said...

Γεια σου Κώστα παικτούρ :)

 
At 20 September, 2009 14:11 Anonymous ktsak said...

Κατι σαν τον Τζεμπουρ δηλαδη ?

 
At 20 September, 2009 14:38 Anonymous MinOtaVrS said...

KATI TETOIO.... :)

 

Post a Comment

<< Home